Tillykke med de 10 år lille skat!

Jeg har det ikke helt okay med at tiden går så stærkt! For jo flere år der går jo færre år er der tilbage hvor jeg har denne lille Prins i mit liv. Men jeg fortryder på ingen måde at jeg fik ham, for hold da op hvor betyder han altså bare meget for mig. Han viser mig så meget kærlighed og han er en rigtig lille mor-mis. *Hehe* Han er heldigvis en kat der elsker at nusse, elsker at putte hos mig, elsker at lege og bare være den perfekte kat i mine øjne. Jo han er en lille lort nogengange og laver ulykker, men han er alligevel en skat i min verden. Vi har et meget tæt bånd.

Og i dag fylder denne gamle dreng 10 år. 10 år!!! Hvor er tiden lige blevet af? Var han et menneske ville han fylde 56 år i dag. Han er jo blevet en gammel mand! *Hahahaha* Men han holder sig sku godt. Han opfører sig stadig til tider som en killing og det håber jeg er et tegn på at han lever i mange år endnu. Men tja. Jeg værdsætter hver dag jeg tilbringer sammen med ham.

Endnu en gang... Tillykke med de 10 år lille skat!

2 kommentarer:

 1. Han er VIRKELIG også smuk! :-)

  Der er virkelig intet som den kærlighed, man får fra ens firbenede 'børn'. Jeg har ikke en kat, jeg har en hund. En lille chihuahuadreng, og jeg kunne virkelig ikke undvære ham i mit liv. Heller ikke når han vækker mig kl. pis om morgenen eller er gratis til salg på dba, når han har lavet ulykker ;-) :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er nemlig. :D

   Nej det er noget af det bedste. *Hahahahahahah* Også selvom de til tider er djævlen selv. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)