Der planlægges lidt til bloggen nu hvor sygdommen har valgt at blive hængende

Phew.. Jeg synes godt nok at det sygdoms-halløj er ved at være en smule for meget. Især fordi jeg bare ikke har tid til at ligge syg. Jeg skal nå en masse og næste uge bliver især travl. Så nu må den virus altså godt snart smutte. Nu gider jeg ikke mere. *Hehe* Og da slet ikke når det er i kombination med en masse dumme ting der sker og uheld. Jeg er altså bare født under en meget uheldig stjerne.

Men jeg har dog alligevel været en smule produktiv imens jeg har ligget syg. Jeg har fået læst en del, og derudover så har jeg også fået lavet mit nye blogdesign, som kommer på bloggen d. 15 November - der starter Julen her på bloggen. Og jeg har fået brainstormet lidt mere til indlæg i både Oktober og December. Jeg har forsøgt at finde idéer til 31 indlæg i Oktober, men jeg har simpelthen ikke kunne komme på så mange, så #Blogtober bliver ikke i hele Oktober, men jeg håber at jeg finder nok til at fylde 25 dage ud i December, så der er Julekalender på bloggen hele Julen. Kryds fingre for at det vil lykkedes mig. ;) Det ville være så dejligt hvis det kunne.

I dag har været en lidt praktisk dag, men jeg blev ret hurtigt færdig og har fået tid til at hygge en masse med noget læsning og lækker choko orange chai. Mums! Det var veltrængt. Så nu er jeg forhåbentlig klar til en weekend med lidt rengøring og andre små-opgaver som jeg gerne vil have startet op igen. Jeg er nemlig ikke blevet færdig med at sortere og ryddet op i hele lejligheden endnu, såå.. det kunne være at jeg skulle tage et rum eller to mere denne weekend. Jeg må se hvor meget jeg når. For jeg vil også gerne finde tid til afslapning.

Jeg håber at I får en skøn weekend. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)