#GoodieBoxDK August 2019 - "Recharge"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger. Har ingen økonomisk interesse.
Så er det langt om længe blevet tid til at kigge på sidste måneds Goodiebox - altså August boksen. Der er et par stykker der har spurgt hvorfor der kommer indlæg senere og senere, og det simple svar er at vi får boksene senere og senere, og da jeg gerne vil nå at teste tingene inden jeg anmelder dem, så går der altså lidt længere tid. Men jeg forsøger at teste så hurtigt som muligt så disse indlæg ikke kommer alt for sent op på bloggen. Men nu er August boksen altså klar. :)

Temaet for denne måned er "Recharge" og det er et perfekt tema til mig. Jeg er nemlig så dårlig til at slappe af og lade op - jeg er introvert og har ADD så jeg bliver drænet utroligt hurtigt. Så temaet skulle passe perfekt til mig. Afslapning, opladning og selvforkælelse. Så lad os håbe at produkterne i boksen kan hjælpe med det.

● Fulgent World - Neglebåndsskubber - Jeg har altid kun haft disse i træ - altså de der gratis-dimser der følger med små sæt osv, så jeg er faktisk ganske tilfreds med at have en i glas nu. Ikke at jeg er god til at huske at bruge dem, men det kan måske være at jeg bliver bedre til det nu hvor jeg har en ordentlig en? Måske. :P Men pt er det ikke rigtig nødvendigt med sådan en. Jeg ved ikke om det er min medicin der gør det, men mine neglebånd er... væk! Det har jeg seriøst aldrig oplevet før. Men når de kommer tilbage, så har jeg denne klar. :)
Full size - Vejl. pris 59 kr

● Fulgent World - Glas Neglefil - Jeg har faktisk sådan en her i forvejen - om det er det samme mærke ved jeg ikke - og jeg kan faktisk heller ikke huske hvor jeg har den fra. Men jeg klager på ingen måde over at få en til. For hold da op hvor har jeg brug for neglefile. Mine psoriasis-ramte negle er et mareridt og de flækker konstant. Så jeg har brug for at slibe dem ned ret ofte. Gerne dagligt. Så jeg er super tilfreds med at få endnu en glasfil. Disse er nemlig fantastiske.
Full size - Vejl. pris 79 kr

● Zarkoperfume - Pink Molécule 090●09 - Jeg manglede dette produkt i boksen da jeg modtog den, så jeg måtte lige vente på at modtage den før jeg kunne danne mig et indtryk. Men jeg fik faktisk duftet til den da jeg var i Odense tidligere på ugen. Det er ikke liiiiiige en duft for mig. Den virker meget sur, og det er ikke en god duft hvis man i forvejen har lidt surt duftende sved når man har det varmt. Så jeg får nok ikke rigtig brugt denne. Den river i næsen og giver mig ikke ligefrem Sommer-vibes som der beskrives i folderen. Dette er helt klart en ommer efter min mening. Og da slet ikke 800 kr værd! Damn!
Tester (5 ml) - Vejl. pris 800 kr for 100 ml

● -417 - Time Control Firming Mask - See now we're talking! En muddermaske! Ja det tager jeg gerne imod. Og perfekt timet. For jeg har virkelig brug for at give min hud lidt kærlighed. Denne muddermaske er både eksfolierende, dybde rensende og fjerner overskydende olie. Lige hvad jeg har brug for. Men.. da det er en lille tester, så står der intet på tuben. Så man ved faktisk ikke hvor længe den skal sidde. Heller ikke i folderen har de skrevet noget, så jeg har været på google for at finde de infos jeg manglede. Den indeholder mudder fra det døde hav og skulle være rigtig god for huden - især til hud med problemer som jeg kæmper med. Akne og fedtet hud. Og så er der det med hvor længe man skal have den på. De anbefaler 7-10 minutter på et rengjort ansigt og så skal den fjernes med lunkent vand. Huden efterlades blød og overraskende frisk. Og selve masken dufter skønt - hvis I spørger mig altså - og jeg elsker den der lidt stikkende følelse man får i huden når man har den på. Denne ville jeg virkelig gerne have haft en i full size tube. :D
Travel size (20 ml) - Vejl. pris 257 kr for 100 ml

● Mudmasky - Aftermask Vitamin Serum - Jeg har aldrig hørt om en maske-serum, men here it is! Den kan bruges efter muddermasker, peel-off masker og andre masker. Eller endda bare efter at man har renset ansigtet. Men jeg vil helt klart have den liggende sammen med mine ansigtsmasker. Der skal ikke bruges ret meget af gangen og jeg skal da lige love for at den trænger hurtigt ind i huden. Jeg blev faktisk lidt overrasket. *Hehe* Men det er fantastisk at den ikke er en fedtet serum, for jeg hader den slags. Og så føles huden altså bare lækker blød efter man har brugt den. Jeg er stor fan!
Full size (30 ml) - Vejl. pris 440 kr

● MineTan - Violet Gradual Tan Foam - Det er slet ikke årstiden til selftan - eller for nogen er det nok, men ikke for mig. Så jeg får ikke brugt denne og har derfor ikke testet den op til denne anmeldelse. Men det er ikke utænkeligt at jeg nok kommer til at teste den i Foråret næste år. Det er en skum der skulle give en gradvis tan ved brug. Som sagt er der nok en del som ville elske at bruge selftan nu, men i min verden er Efteråret og Vinteren altså bleg-hud-tid, såå... ja. Jeg har derfor ikke testet denne og ved derfor ikke hvordan den virker. Bliver man gul/orange? Får man striber? Får man en fin glød? Bliver man super brun? I don't know! :P Men testet bliver den nok næste år. Så måske jeg kan svare jer der.
Full size (200 ml) - Vejl. pris 186 kr

● Wally and Whiz - Blackcurrant with Strawberry Nordic Winegums - Disse står ikke i folderen, så jeg går ud fra at det er en lille ekstra forkælelse til os til når vi skal slappe af og lade op. ;) Og jeg kender i forvejen til Wally and Whiz vingummierne, da jeg før har prøvet nogen og de er altså bare super lækre! Og vi har været så heldige at få en kode så vi kan købe en bøtte gratis. Jeg ved ikke hvor længe den gælder, men jeg kunne sagtens finde på at bestille lidt hjem.
Tester - Vejl. pris 59 kr

August boksen var faktisk ganske okay. Jeg kunne godt have været foruden parfumen, og jeg synes at selvbruneren er lidt malplaceret årstidsmæssigt - personligt - men derudover så er jeg super tilfreds med indholdet i boksen. Hvis jeg kunne vælge havde jeg nok skippet parfumen og smidt en full size af muddermasken i og så havde det været en rigtig god boks. :)

Men så må vi håbe at September boksen kan slå benene væk under mig. Jeg er i hvert fald spændt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)