Når fortiden ikke vil give slip - "De Frosne Minder" af Pernille T. Boldemann

Reklame for Bluefox og forfatter Pernille T. Boldemann - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
For noget tid siden så jeg Pernille T. Boldemann søge efter bogbloggere på Facebook som der ville læse og anmelde hendes bog "De Frosne Minder", og da jeg læste lidt om hvad den handlede om, så sprang jeg straks til. Jeg er altid klar på at læse en thriller og denne lød super spændende. Og hun sendte den så min vej. Der fulgte også en lille ekstra ting med i pakken - en fælles kærlighed - som jeg blev super glad for. En ting som jeg har nydt til bogen. Så mange tak for det Pernille. ;) Og se lige navnet på forlaget! Bluefox. FOX! Aih men det er jo næsten meant to be. :D Så jeg satte mig straks ned og begyndte at læse bogen og i dag er jeg så klar med en anmeldelse til jer.

Zeb Lyngby Uchida arbejder på at få forældremyndigheden over sin lillesøster, Malene. Hendes far og fælles mor døde i et biluheld og efterlod dem begge alene. Da Zebs liv ikke helt udfolder sig til det bedste, så må han se længere og længere efter chancen for at få Malene hjem. Men han vil ikke give op. Og da hans bedstefar giver ham en sidste chance for at få rettet op på sit liv, så bliver han nødt til at tage imod den. Også selvom det sender ham fra Bornholm og helt over til det store Amerika. Koste hvad det koste vil. Malene skal have en fremtid hos ham.

I New York går han med til at hjælpe sin bedstefar i familiens dojo. Men han skal også gå i skole. Alt det skulle gerne ende ud med at blive et godt springbræt for ham. Men midt i det hele får Zeb rodet sig ud i en gadekamp som vækker den fødte jæger i ham. Jægeren fra hans fortid i militæret. Jægeren som ender med at tage over og river ham ud i krigen imellem mafiabosserne og fightklubberne i New Yorks undergrund. Ikke ligefrem noget som vil hjælpe ham i kampen for Malene.

Men her møder han også Michel de Basquite. Endnu en maskeret fighter som viser sig at blive viklet ind i al balladen. Eller var han der i forvejen? For hvilke hemmeligheder går denne unge fyr og gemmer på? Og hvorfor hjemsøger Michels fortid ham så meget? Kan Zeb holde sig ude af den drama og slippe for flugten fra en bastialsk morder, som lader til at følge i skyggerne på denne Michel? Eller er han for involveret allerede nu?

Da ligene falder om ørerne på dem, og de selv står meget tæt på dødens dørtærskel skal der uanede kræfter til for at slippe levende fra det hele. Men vil det lykkedes dem? Vil genfærdet fra Michels fortid blive standset? Og hvad vil det hele komme til at betyde for Zeb og hans egne fremtidsplaner?

Til at starte med vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle tænke om denne bog. Jeg havde svært ved at finde hoved og hale i det hele, og det viste sig, at det var der ikke noget at sige til. Den store forvirring. Det var nemlig meningen. For det skulle være forvirrende. Man skulle sidde og rive sig i håret over de ting der skete. Så meget forvirring men så alligevel så godt flettet sammen. I starten går det ikke så stærkt, men lige pludselig tager det fart. Så meget at man ender med at sidde ude på kanten af stolen og ikke kan stoppe med at læse, fordi det bliver så spændende. For hvem er denne mystiske person som spreder skræk og rædsel i deres omgangskreds? Damn!

"De Frosne Minder" er første bog i en indtil videre planlagt serie på fem bøger, og ohhh my jeg er allerede en smule hooked. Den første bog her handler mest om denne Michel og hans fortid der kommer tilbage og truer alt og alle, og det kunne godt lyde lidt som om at den næste kommer til at handle mest om Zeb. Jeg ved ikke om jeg har gættet rigtigt, men under alle omstændigheder så er jeg spændt og jeg håber meget at jeg kan få lov til at blive inviteret indenfor i denne verden igen.

Denne bog er helt klart en jeg vil anbefale andre at læse. Især hvis man er til thrillere og krimi. :)

Min Goodreads rating:

1 kommentar:

  1. Det er en super god og fantastisk bog. Jeg er ordblind men har ingen problemer med at læse denne fantastiske bog. Jeg lever mig ind i bogen når jeg læser den. Ind i en helt anden verden. Fantastisk bog det er den og glæder mig til der kommer flere❤️❤️❤️

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)