Årets sidste omgang ReadAThon er nu snart ovre

Som jeg nævnte i mit indlæg i Torsdags, så blev mit ReadAThon denne gang meget afslappet og ikke så meget... præget af at skulle opdatere de sociale medier. Så derfor fik i heller ikke et 24-timers indlæg denne gang. Og det har faktisk været rart ikke at skulle tænke på det. Jeg har i stedet nydt at læse og bare hygget og slappet af. Jeg fik læst min første bog, fik skrevet en anmeldelse, så den er klar til udgivelse senere på året og jeg har fået set et par film. Den helt perfekte weekend. Ingen stress. Ingen forventninger. Bare... afslappet.

Og selvom det denne gang stopper om under en time, så fortsætter jeg min læsning resten af dagen. Som jeg har gjort alle de andre gange. For når jeg er kommet ind i en god rytme, så udnytter jeg det fuldt ud. Og jeg har brug for at geare ned. Næste uge bliver nemlig ret hektisk, så det er bare med at få slappet af når der er mulighed for det. Og i dag skal der i den grad slappes af. Jeg har fundet mine snacks frem, samt drikkelse. Taget den næste bog frem fra bunken og imens det regner og stormer udenfor, bliver jeg liggende her under det varme tæppe og putter med katten.

Jeg håber at I der deltog denne gang har haft et skønt ReadAThon indtil videre og vil nyde den sidste time. Og jer andre. Jeg håber at I har en skøn Søndag. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)