#Blogtober: DIY - Efterårs TV-kamin Dekorationer

Jeg dekorerer gerne min hjemmelavede kamin efter årstiderne hvert år, og i år ville jeg også gerne gøre lidt mere ud af den her i Efteråret. Jeg havde dog ikke rigtig noget jeg kunne bruge, så jeg besluttede mig for at lave noget. Jeg havde materialerne liggende, så det var bare at komme igang.

Sidste år købte jeg nogle blade på ståltråd, men jeg fandt aldrig noget at bruge dem til, men de ville være fantastiske til dette projekt, så jeg fandt dem frem fra gemmerne. Derudover skulle jeg bruge noget snor og en ring. Man kunne også tilføje andre ting til både ranke og krans, men jeg ville gerne holde det simpelt, så jeg holdt mig til bladene.

Jeg snoede ståltråd-delen på bladene rundt om snoren og klippede det resterende af. Da jeg kun havde to farver af disse blade, så var det ret nemt at fordele dem så det så jævnt ud. Jeg ville dog ønske at jeg havde nogen der var lidt mere orange, men indtil videre er disse okay. Jeg kan altid se om jeg kan finde nogen og tilføje dem næste år.

Det samme gjorde jeg ved kransen. Jeg valgte dog lige at vikle noget sisalsnor rundt om den først, så den fik det der lidt rå look og så bladene havde noget at "sætte sig fast" på. Havde ringen bare været glat og u-polstret, så havde bladene bare skøjtet rundt på den og ikke ville sidde fast der hvor jeg ville have dem til at være. Så på denne måde ville jeg få bladene fordelt jævnt rundt på ringen.

Oooog... Det var det! Krans og ranke er færdig. Nu skulle det bare hænges op.

Jeg havde egentlig gjort snoren længere så den kunne hænge lidt mere i buer på kaminen, men bladene ville ikke vende rigtigt, og det hele så bare lidt tungt ud. Så jeg besluttede mig for at forkorte den en smule så den nu sidder mere "stramt" og tæt ind til kaminen. Langt bedre. Og kransen har fået sin plads sammen med min hjort. Derudover har jeg tilføjet lidt græskar her og der og fjernet de grønne planter jeg havde stående. På denne måde er det mere Efterårs-agtigt. Og min skønne cauldron-vokslampe og cauldron-røgelsesholder har også fået en plads ved kaminen.

Jeg kunne sagtens have tilføjet mere, men igen - jeg ville gerne holde det nogenlunde simpelt så det ikke blev for voldsomt. Og jeg er super tilfreds med resultatet. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)