Den magiske verden lever iblandt os - "Born from Magic" af Anette Guldager Boye

Reklame for Forlaget Mellemgaard og forfatter Anette Guldager Boye - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Tilbage i Juni måned i år slog Anette Guldager Boye et opslag op i en hekse-gruppe på Facebook hvori hun fortalte at hendes bog snart udkom, og jeg tog straks kontakt til hende. Den lød nemlig super spændende, så jeg spurgte hende om jeg måtte anmelde den, og den var hun helt med på.

Jeg elsker jo en god historie hvori der er hekse, varulve, elvere osv, og i denne er der lidt af det hele. Så jeg var straks solgt. Og nu fik jeg den endelig læst og er klar med en anmeldelse.

Nate og Emma er forældreløse søskende, som har bosat sig i en lille by ved navn Oak Tree Creek. Det lyder måske lidt kedeligt med sådan en lille søvnig by, men der er skam intet kedeligt ved det sted. Ingen steder er kedelige faktisk. For hele verden har fået øjnene op for de forskellige magiske væsner der bor iblandt dem. Varulve, hekse, druider, dværge, elvere osv. De findes og de lever overalt omkring almindelige mennesker. Men de har visse regler at leve efter. For at skabe en balance der forhindrer krig og ubehagelige situationer for både de magiske væsner og mennesker. Men det betyder ikke at man ikke skal passe på. For ét forkert skridt kan være skyld i kaos og krig.

Og freden ser netop ud til at være forbi. Der sker et mord i deres by og det viser sig at være rituelt - og på ingen måde det eneste inden for en kort periode. Noget mørkt ligger og ulmer og ingen ved hvem den skyldige er. Og Nate ser nu ud til at være målskiven for disse mørke kræfter. Men hvorfor? Han er jo bare et almindeligt og ubetydeligt menneske! Eller er han?

Han har intet valg - han kan ikke længere gå rundt som et almindeligt menneske og tro at han er i sikkerhed. Hans nye hverdag skal fra nu af være i selskab med en gruppe af meget magtfulde varulve. De står nu for hans sikkerhed. Men det bliver ikke uden problemer. De mørke kræfter er stærkere end først antaget. De kommer tættere og tættere på, og i den forbindelse går det op for Nate og alle omkring ham, at han selv gemmer på kræfter ingen kunne have forudset. Og det begynder pludselig at gå op for dem alle hvorfor der er nogen der ønsker at få kløerne i ham. De vil have de magiske kræfter han gemmer på.

De er ved at løbe tør for tid, og da de mindst venter det, går det op for dem, at flere har vendt dem ryggen og har tilsluttet sig fjenden. Er det forbi? Vil Nate blive offer i dette mørke ritual? Er der overhovedet noget at gøre imod så stærk en fjende?

Det kan være rigtig farligt at have store forventninger til en bog - især når man ikke tidligere har læst noget af den pågældende forfatter - men jeg tog chancen og lagde dem alligevel ret højt. Og jeg blev på ingen måde skuffet. Tværtimod. Hold da op hvor er det en spændende historie og jeg havde slet ikke lyst til at den skulle stoppe! Og der kunne sagtens være plads til en fortsættelse med den slutning, for den slutter ret.. åbent?! Og ved I hvad? Jeg har ladet mig fortælle at det ikke er slut endnu. ;) Spørg lige om jeg blev super glad for at høre det. :D

Bogen her er Engelsk skrevet, men jeg har set at der kommer en Dansk version omkring Jul, såå... der er rig mulighed for at ikke-engelsk-læsende læseheste kan være med til den tid. Og jeg synes meget at I skulle give den et kig. Jeg elsker at der intet kedeligt tidspunkt er i bogen. Den sætter tempoet ned flere gange, jo, men så skal jeg da lige love for at det bliver sat op igen og spændingen bliver skubbet et ekstra nyk op. Og der er rigtig mange overraskelser hvilket jeg elsker.

Jeg har virkelig nydt at læse denne bog og Anette skal have så meget tak for at give mig lov til at læse med. Det har jeg på ingen måde fortrudt. ;) Jeg ser frem til de næste.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)