Jeg prøver vist at udskyde alt det praktiske i disse dage

Dagen i dag har været totalt Søndags-agtig for mig. Jeg har ikke kunne tage mig sammen til at lave andet end at stene nogle serie-afsnit, noget YouTube og sidde og nusse katten. Jeg tror jeg prøver at udskyde alt det praktiske. *Hehe* Alt der har med mit "Ryd ud i mit liv"-projekt. Men i morgen SKAL jeg igang med kælderen. Uanset om jeg vil det eller ej. Jeg vil så gerne være færdig. Så kryds fingre for mig. Det skal lykkedes mig at komme igang. Og når jeg er færdig dernede, så er jeg 100% færdig med hele mit hjem. Det bliver simpelthen så godt. :D

Og kan jeg holde lidt fri. Næste uge er den sidste uge i min ferie og jeg har fri hele ugen med undtagelse af en dag hvor jeg lige skal have taget en masse blodprøver, men derudover er der ingen planer. Såå.. Det kan være at jeg langt om længe kan få slappet helt af. Hvorfor er jeg så fandens dårlig til at holde fri når jeg endelig har fri? *Haha*

Men jeg skal prøve. Og da det er ReadAThon i næste weekend, så er det oplagt at jeg bruger min afslapning på at læse en masse. Og forbereder til ekstra hygge i weekenden. Skal I deltage denne gang? Da jeg ikke har andre planer skal jeg helt sikkert være med.

Nå.. men der er lige lidt mere YouTube jeg skal hygge med inden jeg finder min seng. Jeg håber at I har en god weekend og at I får hygget en del.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)