#Blogtober: DIY - Transformer Gamle Græskar

Jeg har i nogle år nu kun kørt med hvide græskar, men jeg er gået lidt over til at blande dem med lidt neutrale græskar også. Måske ikke den klassiske kraftige orange, men mere... støvet farver. Og jeg er jo også begyndt at inkorporere den støvet grønne farve i min generelle indretning, så I år besluttede jeg mig for at transformere nogle af mine gamle og stadig originale farvet græskar.

Jeg er stadig på jagt efter flere mindre og større græskar til min samling, men indtil videre må jeg gøre brug af dem jeg har. Og det er også fint.

Efter Oktober sidste år faldt jeg over disse tre græskar, og købte dem med hjem. Jeg nåede dog ikke at gøre noget ved dem, så det kunne jeg passende gøre nu. Som sagt ville jeg gerne tilføje nogle støvet grønne græskar i min Efterårs indretning, så disse blev de første tre der fik lidt ny farve. Valgte senere at tage et par af de hvide som jeg havde flere af i samme størrelse og gøre dem grønne også.

Jeg valgte at blande en grøn med hvid og sort og da jeg var tilfreds med farven fik de alle et lag. Jeg kørte også en lidt lysere nuance af den grønne over græskarene hist og her for at give lidt variation i farven. Og så skulle der også lidt "pletter" på. Jeg har gjort det med de hvide græskar jeg har, så for at få dem til at "passe sammen" så tænkte jeg at de grønne her også skulle have lidt. Jeg brugte en hvid og meget lys brun til det. Det giver lige det der ekstra. Og så skulle kvasten selvfølgelig også lige have en ny farve. Så jeg fik blandet mig en lidt støvet brun farve til det.

Og her er så det færdige resultat. Jeg synes personligt at de er blevet super fine, og det er helt sikkert ikke de sidste grønne græskar jeg skal have i min indretning. :) Nu håber jeg bare at jeg kan finde nogle billige af slagsen som jeg kan transformere på et tidspunkt.

Og jeg besluttede mig faktisk også for at lave et par afdæmpet orange græskar efter jeg havde taget de andre billeder. Jeg købte nemlig lidt nye græskar på Egeskov Marked i sidste måned, og de var MEGET orange, så dem valgte jeg at gøre lidt mere afdæmpet. Jeg løb desværre tør for hvid maling, så jeg kunne ikke få dem så lyse som ønsket (Den "våde" farve var tæt på perfekt, men de tørrede desværre en del mørkere op), men jeg synes faktisk at de blev fine alligevel. Vigtigst af alt, så fungerer de lige nu super godt sammen med mine hvide og grønne græskar, så det er jo meget godt. Farverne jeg har blandet til disse var orange, brun, grå og hvid.

Så det er altså ikke så svært at få sine græskar til at passe ind i sin indretning. Hvis man ikke er så meget til den klassiske orange farve, så mal dem! Og hvis man en dag ændrer mening, så mal dem igen! :D *Hehe* Jeg kan i hvert fald varmt anbefale jer at prøve jer frem. Kører I en bestemt farve i jeres hjem, så ville det da være oplagt at ændre farven på de smukke græskar også så de kan passe ind. ;) Mulighederne er mange. Så vær endelig kreative og nyd resultatet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)