I dag er jeg ekstra taknemmelig ♡

En 100% fridag blev pludselig en dag fyldt med små opgaver. Jeg besluttede mig nemlig blandt andet for at begive mig ud på cyklen (Selvom jeg ikke burde bruge den nu hvor den er i stykker), for at tage ned i Aldi og Rema. Jeg ville se om de havde lidt spændende ting jeg kunne bruge her i Julen. Jeg fandt da også lidt, men ikke alt det jeg ville. Men det er okay. For det har vist sig at blive løst alligevel.

Det jeg ikke kunne finde, "efterlyste" jeg i en gruppe for "Faaborg" på Facebook og en total stranger har tilbudt at køre i IKEA i Odense (Hvor det også kan købes lige pt) for at købe det for mig og have det med til Faaborg når hun kommer herned. Er det ikke bare helt ekstremt sødt gjort at hende? Det er fantastisk at der findes så skønne mennesker. Jeg er så taknemmelig.

Derudover så har jeg fået pyntet lidt mere op i stuen. Jeg besluttede mig for at hente lidt mere pynt nede i kælderen. Der er stadig nogle ting som jeg overvejer at tilføje, men jeg ved det ikke helt endnu. Og der er stadig lidt småting jeg mangler at finde. Bla. lidt kugler, som jeg gerne vil pynte lidt træer med. Men dem skal jeg nok finde på et tidspunkt. Det er nemlig en bestemt farve jeg går efter. Eller... der er to farver jeg går efter, men de er begge ret svære at skaffe. Men med tiden skal det nok lykkedes mig. Måske ikke i år, men så måske næste år. Who knows. :P

Jeg har også fået ordnet andre små løse projekter. Såsom at tilføje en kvast på min nye nissehue, male resten af de kogler jeg havde liggende og fået taget lidt billeder jeg skal bruge på bloggen i December. Så nu er jeg ved at være godt med ifølge mine planer. Nu vil jeg nyde lidt afslapning med en bog og noget varmt at drikke. Jeg fik taget hul på denne gingerbread latte forleden og ohhh my den er god tilføjet lidt kakao. Så nu kan jeg lade lidt op og være klar til møde i morgen.

1 kommentar:

  1. Hvor dejligt - søde fremmede, kan virkelig redde ens dag :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)