Chokolade Julekalender fra Magasin - MED RÆVE!

Da jeg i Oktober sad og kiggede rundt på nettet efter Julekalendere, faldt jeg over denne - MED RÆVE! Jeg havde ikke planer om at skulle købe nogen, da jeg jo havde fået mig en Julekalender, men.. Aih jeg kunne simpelthen ikke glemme den. Så da den kom på lager igen hos Magasin besluttede jeg mig for at købe den. Og så var der en smule tilbud på den, så det kunne ikke blive bedre. Den var nu dyr nok alligevel, men jeg kunne simpelthen ikke IKKE købe den.

Det jeg faldt for var selvfølgelig designet. Farve temaet er perfekt når det kommer til min stil - også til Jul. Jeg elsker farverne hvid, grå, grøn og brun når det kommer til Jul, og det er primært de farver der er på denne. Der er en smuuuuule rødt, men det kan jeg godt overleve. Så længe det ikke er mere end dette. Ja jeg ved det godt. Det er bare en Julekalender, men det er nu lækkert hvis de også kan passe ind i stilen. Og denne er spot on!

Så derfor måtte jeg bare have denne! Og så er det en chokolade kalender (til børn godt nok) så det er jo bare endnu mere lækkert. Det er mange år siden jeg har haft sådan en, så det kommer jeg til at nyde i December. :D Nu skal jeg bare have fundet ud af hvor jeg skal stille/hænge den når der skal pyntes op. Der bliver jo tre kalendere jeg skal finde plads til. (Ja der kommer en mere. *Hehe*)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)