Ny Juleduft hos Duftverket.dk

Først og fremmest vil jeg da lige juble en smule over at Lene har valgt at åbne op for Juleduftene en hel måned før end normalt i år på Duftverket.dk. Og jeg håber hun sætter det fast der. *Haha* Og den anden fantastiske nyhed - HUN HAR SKISME OGSÅ LAVET EN NY JULEDUFT! En helt ny en!

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker dufte som appelsin og æbler - gerne blandet med krydderier - og gran/fyrretræ når det er Jul, og da der jo er dufte med både gran og appelsin i hendes sortiment i forvejen, så har der lidt manglet en med æbler. Og ved I hvad? Det er der nu! Og sikke da en skøn en af slagsen.

Jeg har været ked af at The Body Shop ikke længere laver Juledufte med æbler, så jeg har savnet det ret meget, men nu kan jeg i stedet få mit hjem til at dufte af lækre krydret æbler! Der er tale om den duft der hedder "Spicy Cinnamon Apple" og den dufter af æble, kanel og nellike. Mmmmm...!

Min favorit af hendes Juledufte er "Holy Tree" og så kommer "Cosy Comfy Christmas" og "Holidazzle", men den nye har sneget sig ind på anden pladsen. Yup! Den er fantastisk! "Spicy Cinnamon Apple" er duften af Jul for mig. Og jeg kan lige forestille mig denne sammen med "Holy Tree" en aften hvor der skal skrues max op for hyggen. Åhhh jeg glæder mig allerede!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)