Wally and Whiz Julekalender

Reklame for Wally and Whiz - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Så er det blevet tid til at vise jer den sidste Julekalender som jeg skal hygge mig med denne Jul. Denne gang er det den fine Julekalender fra Wally and Whiz og hvis ikke I kender dem allerede nu, så vil jeg varmt anbefale jer at tjekke deres side ud. De laver de lækreste vingummier og de har utroligt mange spændende smagsvarianter i deres sortiment. Vi er faktisk så heldige her i Faaborg at vores lokale slikbutik forhandler disse produkter og det er fantastisk!

Jeg har prøvet fire varianter indtil videre og jeg har været vild med dem alle indtil nu. Derfor er jeg super spændt på de smagsvarianter der er i denne Julekalender. Der er hele 12 varianter i denne og deriblandt er der tre nye Julesmage - Lime og appelsin. Fersken og pære. Hyldeblomst og kirsebær. Mums siger jeg bare! De lyder fantastiske! Jeg har faktisk læst mig frem til at der iblandt de 12 varianter også befinder sig nogle lakrids-smagsvarianter og dem er jeg virkelig også spændt på.

Selve Julekalenderen kan man få i grøn eller rød (Jeg valgte selvfølgelig den grønne), men man kan også få en limited edition i guld. Den er dog lidt dyrere end de andre, men der er også lidt flere vingummier i poserne. Og så har de også nogle virkelig fine gaveæsker og en kæmpe Julekalender med full size bøtter med vingummier. Det er nok drømme kalenderen for mig, men damn den koster altså lige liiiiiidt mere end de andre her. *Hehe* Men helt sikkert pengene værd hvis man er glad for Wally and Whizs produkter og gerne vil snacke lidt ekstra hver dag.

Designet på disse er også genialt. Den er inddelt i små skuffer hvor poserne ligger i, og når man åbner Julekalenderen op skal man folde den ud og den ser simpelthen så fin ud når den står åben. Jeg er kæmpe fan af det. Og så fylder den ingenting når den er lukket.

Denne Julekalender kan man så genbruge i årene der kommer. Man kan nemlig bare købe de små snack-poser og putte nye i når det bliver Jul igen. Og den kommer i en virkelig fin stofpose, som jeg er kæmpe fan af. Disse bruger jeg nemlig i stedet for at købe plastposer når jeg skal handle og shoppe, så den skal helt sikkert gemmes. Og så har den jo en smuk grøn farve så den passer til Julekalenderen - og til min personlige stil. ;) Det er intet mindre end perfekt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)