Weekend og kommende giveaway på Instagram

I denne weekend er der blevet skruet helt ned for tempoet. Det har været en meget følelsesladet uge, og krop og hoved er bare træt nu. Næste uge bliver nok ikke meget bedre, men forhåbentlig kan jeg få en tid hos lægen på Mandag. Nu vil jeg altså have noget hjælp. Jeg kan ikke klare mere modgang nu. Der skal gøres noget ved det her hårtab og jeg skal have en henvisning til psykiater. Såå.. Ja..

Men i weekenden skal der altså være ro på. Dagen i dag startede også helt ekstremt sløvt ud. Jeg har godt nok haft et par vredesudbrud på naboens uopdragen unge, men derudover har jeg ikke rigtig lavet andet end at sidde og glo lidt Jule-videoer på YouTube og set den nye Julefilm, "Klaus", på Netflix. En virkelig sød film, men damn jeg fik flæbet til slutningen af den. *Haha* Var der nogen der sagde ekstra sensitiv? Jep! That's me!

Jeg har også først lige været i bad nu her, og nu vil jeg prøve at få læst lidt. Jeg ville egentlig have haft kigget lidt på mine Julekalender indlæg, men jeg er ikke rigtig i stødet til det lige nu. Så i dag står den bare på læsning, putten med katten, YouTube og Netflix. Total afslapning. Og damn hvor har jeg dog bare brug for det. :P Og vejret giver heller ikke ligefrem anledning til andet. Damn det er tåget og mørkt. Røv kedeligt for at sige det som det er. Men så er det godt at det er weekend og man derfor kan hygge indenfor i stedet for.

Inden jeg smutter for i dag, vil jeg da lige fortælle jer, at hvis ikke I allerede følger mig inde på Instagram, så ville det være en god idé at gøre det nu. ;) Der kommer nemlig en giveaway derinde på Mandag. Såå.. Smut ind og følg med. :P Der bliver også Julet en masse i December, så der er en masse at se frem til. Now you know!

Fortsat god weekend alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)