#BlogXMas: En hyggelig JuleTAG + lidt Q&A

Så er det blevet tid til årets sidste tag og denne gang er det selvfølgelig med Jul som tema. Jeg har valgt at tilføje lidt alm. spørgsmål også, så der var lidt nyt til denne tag. Jeg har i forrige år besvaret mange af de samme spørgsmål, men i år har jeg fjernet nogle punkter og tilføjet lidt nye. I er mere end velkommende til at lave denne tag selv. Giv dog gerne credit. ;)

___ Har du Julekalender på bloggen i år?
Det er vist ikke gået nogens næse forbi at ja det har jeg. Jeg har i hvert fald formået at poste et Jule-indlæg hver dag indtil videre, så det vil jeg mene at jeg har. ;) Jeg havde det ikke sidste år, fordi jeg var tom for idéer til indlæg, og det er da også en udfordring i år. Der er jo nogle indlæg der gentager sig år for år, men derudover vil man jo gerne komme med noget nyt. Og det er svært. Men jeg prøver alligevel. Og i år besluttede jeg mig så for at tage udfordringen op igen. Jeg håber i hvert fald at I nyder det indtil videre.

___ Har du købt nyt Julepynt i år?
Det har jeg ja. Det er ikke meget, men lidt har jeg da fået købt ind. Jeg begyndte allerede i Sommers. Det var mest ting jeg skulle bruge til pynt på træet, og da det skulle laves lidt om, så blev jeg nødt til at købe det i god tid. Derudover fik jeg også købt lidt småting til andre kreative projekter og andet som passer til noget af det jeg havde i forvejen.

___ Er du færdig med at købe Julegaver?
Det er jeg ja. Jeg blev allerede færdig i November. Der har ikke været råd til ret meget i år, men jeg synes nu alligevel at jeg har formået at lave nogle hyggelige gaver. Det kan selvfølgelig godt være at der lige bliver købt et par stykker mere, men det er kun hvis jeg finder plads i budgettet og finder noget som jeg bare mener er perfekt til den pågældende person. Men som det ser ud nu, så ja. Så er jeg helt færdig med Julegave-indkøbene. ;)

___ Hvad ville dit rensdyr navn være?
Det må vist være noget der beskriver mig i Julen. Hmm... Sparkle? Jeg elsker jo alt der glitrer, minder om sne og generelt bare er lidt frost-sparkle-agtigt. Såå.. Ja. Sparkle ville nok være mit navn. :P Pelsen ville være sat til med glitter og jeg ville glitre super fint under månen og stjernerne når vi suser igennem himlen Juleaften. *Haha*

___ Hvad vil du kalde din Julet stil? Klassisk? Skandinavisk? Moderne?
Jeg besvarede også dette spørgsmål sidste år, og svaret er det samme i år. Min stil er Skandinavisk. Den er dog lidt mere neutral og naturlig i år, da jeg kører med lidt træ i dekorationerne og derved trækker naturen ind i min pynt. Jeg har stadig lidt glitter osv ind over, men det kommer jeg nok aldrig til at slippe helt. Men det passer godt sammen, så det er helt fint. Og så er det jo gerne i neutrale farver såsom sort, hvid og grå. Og selvfølgelig grønt. Gerne mørk eller støvet grøn. Elsker det!

___ Hvad er der på toppen af Juletræet?
I år havde jeg valgt at skifte stil mht. Julepynten, så det hele skulle ændres, og det betød så også at toppen skulle have en anden pynt. Jeg ville egentlig have smidt en kogle på toppen, men den var for tung, så jeg brugte en af de store snefnug jeg før brugte indeni træet deroppe i stedet for. Såå.. på toppen af Juletræet i år var der et snefnug. :D Og ja.. Var.. Jeg har nemlig allerede nu ændret på mit "Juletræ". Jeg blev ved med at gå ind i det og hænge fast i det med tøjet når jeg gik forbi, så jeg besluttede mig for at sætte det ned i kælderen igen. Og så har jeg lavet et midlertidigt Juletræ på væggen med en eBay-granranke, en lyskæde og lidt forskelligt pynt. Nu kommer jeg ikke til at gå ind i det længere, og jeg synes faktisk at det er lidt hyggeligt på den måde. Men der er stadig et snefnug på toppen. Bare et anderledes et. I kan eventuelt smutte ind på Instagram for at se det nye "Juletræ".

___ Hvis du var en af Julemandens nisser - hvad ville dit sted i værkstedet være?
Det skal helt sikkert være noget kreativt, så jeg ville ikke stå ved nogle maskiner eller andet teknisk. Man ville nok kunne finde mig et sted hvor der males eller tilføjes små detaljer til gaverne. Om det så er selve produktet eller indpakningen, men helt sikkert et meget kreativt sted i værkstedet. Gerne med masser af glitter.

___ Hvilken del af din Julepynt i år holder du mest af?
Puha... Ehm.. Jeg tror faktisk det er... Det nye "Juletræ" og vinduespartiet + TV"kaminen". "Juletræet" fordi det er så anderledes end det har været de sidste mange år. Og vinduespartiet og TV"kaminen" fordi det er så hyggeligt og "Vinterlandskabs"-agtigt. Så måske er svaret egentlig det hele?! Fordi det hele passer perfekt sammen nu. Tja. Det tror jeg svaret bliver. Det hele.

___ Har du planlagt noget nyt for Julen i år som du ikke tidligere har haft?
Jer der følger mig på Instagram ser det hver dag. Jeg har nemlig fået købt mig en "Elf on the shelf"-nisse og ham hygger jeg mig lidt med i år. Jeg deler hans løjer og uartigheder derinde og det er faktisk noget jeg har tænkt på, at jeg ville i flere år, men aldrig fået gjort noget ved. Men i år skulle det altså være. Jeg ville gerne have haft en af de sorte nisser, men de koster spidsen af en jetjager, så jeg fandt mig en grøn i stedet for. Nogle gange kan man finde nissen i flere farver og endda begge køn, men da jeg ikke gider de andre farver, så var grøn mit eneste andet valg. Men det er også fint. Han er så sød. Finder jeg en sort billigt på et tidspunkt så køber jeg den hjem. For den vil jeg stadig super gerne have. ;) Den ville også passe bedst ind i min stil.
Men ja det er vist det eneste nye jeg havde planlagt for i år.

___ Hvilken Julekalender følger du i år?
Jeg følger ikke nogen i år. Jeg er simpelthen så dårlig til at huske at få tændt TVet på den rigtige kanal når det er. Så jeg har ikke planlagt at skulle se nogen i år. Det sker dog at jeg husker det en gang imellem, men så heller ikke mere. Så hellere se en film eller to. Det kan jeg selv styre. *Hehe*

___ Hvad læser du lige nu?
Jeg læser pt. en Julebog der hedder "Make a Christmas wish" af Julia Williams. Jeg troede den var meget alla de andre Julebøger jeg normalt læser, men denne er faktisk lidt anderledes hvilket gør den super skøn. Noget med et spøgelse og så foregår den selvfølgelig i Julen. Åhhh den er så sød. Og sjov. Hvis I kan finde den, så vil jeg varmt anbefale jer at købe den og få den læst. :)

___ Hvis du blev besøgt at fortidens, nutidens og fremtidens spøgelse, hvad ville du så se?
Jeg ville se mig som et meget ensomt og naivt barn sammen med fortidens spøgelse. Masser af mobning, svigt og higen efter at blive set, hørt og elsket. Med nutidens spøgelse ville jeg se mig kæmpe med alle de følgevirkninger barndommen har haft, samt nye udfordringer og lidt af det samme som tidligere - ensomhed og svigt. Men dog med drømme og med hovedet oprejst. Med fortidens spøgelse ville jeg forhåbentlig se en gladere person der har lært at leve med mine skeletter i skabet. Måske endda med en skøn fremtid i sigte hvor jeg kan tjene penge på det jeg elsker, har et godt liv og nyder det jeg har.

___ Hvad er dine planer for Nytår?
Det samme som de sidste par år. Nytår alene hjemme sammen med katten, god mad, snacks og bobler. Jeg hyggede mig sidste år med en bog og det tror jeg faktisk at jeg vil gøre igen i år. Jeg gider ikke alt det der fest-noget og fuldskab, for mange mennesker osv. Ellers tak. Sådan en aften med så meget larm vil jeg bare gerne kunne sidde alene og slappe af. Og så har jeg det faktisk også bedre med at vide at hvis der skulle ske noget, så er jeg hjemme ved katten og kan tage den derfra. Der er ikke noget værre end tanken om at være hjemmefra og så der skulle ske ting som indbrud, brand, sprængte ruder, katten er i fare eller noget i den retning. Føj for den. Nej så hellere være hjemme. :)


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)