En tragisk ulykke splitter en familie - "Vintersøstre" af Sarah Morgan

Reklame for HarperCollins og forfatter Sarah Morgan - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne
Da jeg opdagede at HarperCollins var klar med en udgivelse af en Julebog, så måtte jeg straks have fingrene i den. For jeg elsker at læse bøger der foregår i Julen når det er.. ja - Jul! Og jeg var så heldig at de ville sende den til mig, så jeg kunne læse den og derefter anmelde den her på bloggen.

Der er tale om "Vintersøstre" af Sarah Morgan. Jeg har ikke læst nogle bøger af Sarah Morgan før, så jeg vidste ikke rigtig hvad jeg gik ind til, men den lød spændende, så jeg glædede mig til at komme igang med den. Og nu er jeg klar til at komme med min dom. ;)

En tragisk ulykke ender med at splitte en familie fra hinanden. Men én overlever. Suzanne McBride. Som nu har fået til opgave at overtage ansvaret for de tre efterladte piger, som var de hendes egne børn. Opdrage dem på bedste vis sammen med hendes kæreste. Men vil hun kunne klare den opgave? Vil hun kunne skåne pigerne fra den store tragedie? Så dem til at blive lykkelige igen?

Hun gør i hvert fald et ihærdigt forsøg. Alt hvad hun ønsker er nemlig at gøre hver Jul til den perfekte af slagsen. Sørge for at tragedien - der skete i Julen - ikke overskygger deres tid sammen. Den tid der gerne skulle være lykkelig og magisk. Hendes døtre skal være glade og hjemme i familiens varme arme. Men det er svært. For sorgen ligger som et tykt tæppe over dem hvert år, og det er svært at holde sammen på familien. Men i år vil hun gøre alt for at det ikke skal få lov til at ligge som en skygge over dem. I år skal de alle være hjemme og alle skal være glade.

Men det bliver ikke som Suzanne har planlagt. Den ældste datter er den sværeste at få hjem til Jul, men dette år dukker hun uventet op før tid. Hvad er der sket? Hvorfor er hun så hemmelighedsfuld? Og hun er ikke den eneste der dukker op før tid. Den mellemste datter dukker også op. Uden mand, børn og bagage. Dét er virkelig ikke noget godt tegn. Den yngste datter - som stadig bor i nærheden af Suzanne og hendes mand - viser sig også at opføre sig anderledes end hun plejer. Hvad sker der dog for de piger? Skal det virkelig vise sig at deres familie er fortabt og bare er dømt til at forblive ulykkelig? Eller vil det vise sig at være starten på et nyt kapitel for dem alle sammen?

Hemmeligheder bobler op til overfladen og undertrykte følelser bliver sluppet fri. De må alle stå ansigt til ansigt med fortiden og dets spøgelser. For hvad skete der egentlig den dag den tragiske ulykke fandt sted? Hvem blev efterladt og hvem blev samlet op. Vil de nogensinde kunne blive lykkelige? Og hvordan finder de tilbage til hinanden som familie? Kan de gøre det så de kan få den perfekte Jul sammen? For første gang siden ulykken?

Denne historie er både trist, morsom og fuld af kærlighed. Den perfekte Julehistorie. En familie forsøger at finde sammen og forsøger at skabe en god Jul, men alt går bare galt. Men det ender jo godt alligevel. For sådan skal det jo være. Og hold da op hvor er der nogle skønne detaljer i denne bog. Og overraskende øjeblikke. Jeg har både grint og grædt og det har været skønt. Jeg elsker at kunne leve mig ind i historier som denne og bare forsvinde fra hverdagens trommerum. Og så er det bare en ekstra god bonus når der bliver kastet lidt Julestemning ind over.

Hvis du mangler en sød Julehistorie, der har lidt af det hele, så er denne bog helt klart et godt bud.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)