#BlogXMas: Mød Eddie - "The Elf on the shelf"

For nogle år siden besluttede jeg mig for at købe en "Elf on the shelf", som jeg kunne lave skæg med i Julen, men jeg kunne ikke finde en i en farve der ville passe til min indretning. Det var stort set kun røde jeg kunne købe, så jeg droppede lidt idéen igen. Sidste år kom jeg så i tanke om det igen, men da var vi allerede godt inde i December måned, så der ville jeg heller ikke kunne nå det. Men i år skulle det altså være! Så jeg fandt en grøn sidste Jul og bestilte den hjem.

Man kan få dem i begge køn og i lidt forskellige farver nu, men jeg var altså mest interesseret i en grøn og så skulle det være en lille dreng. Jeg havde også kigget lidt på en sort, men.. tja.. Det kan være den bliver bestilt hjem på et tidspunkt hvis jeg finder en der er billig nok - for den er sku ikke helt billig. Men den grønne her er fin og jeg har døbt ham Eddie.

Han ankom en gang i starten af året og siden har jeg haft kigget lidt på nogle småting til ham. Jeg endte med at bestille en lille striktrøje hjem, samt et par støvler og en rygsæk. Det er sku ikke billigt med tilbehør til sådan en! Damn! Så jeg besluttede mig hurtigt for at prøve at lave nogle ting til ham selv. Jeg havde fået lidt Julet stof med hjem fra min mor, og ud af det syede jeg en sovepose, hovedpude og en lille sovemaske til ham. Det er noget småtteri at sidde med, men egentlig også ret hyggeligt. Derudover så har jeg fundet lidt småting, som jeg kunne bruge til mine billeder og jeg glæder mig meget til at dele dem og hans løjer med jer igennem December måned.

Billederne bliver postet hver dag på min Instagram profil og når Julen er over smider jeg dem alle sammen ind i et indlæg her på bloggen. Men hvis I ikke vil vente med at se billederne og gerne vil følge med i løjerne dagligt, så smut ind og følg med her. ;)


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)