En smule shopping i November

I November fik jeg købt lidt lækkerier - mere end det I ser her på billederne - og i dag viser jeg mine favorit køb. Jeg har også købt en del Julepynt, men det viser jeg i December. I dag er det ting som jeg har købt udover pynten og som jeg simpelthen er så glad for at have fået fingrene i.

Jeg havde ellers sagt til mig selv at jeg ikke skulle købe mere til mig selv, men.. men.. Der var bare nogle ting jeg blev nødt til at købe og andet forelskede jeg mig i. Så here you go!

Da jeg var i Odense i starten af måneden, var jeg et smut inde forbi Bilka, og der fandt jeg den smukke mørkegrønne scrunchie. Åhhh jeg elsker den! Farven er helt perfekt og så er den så blød og er behagelig at have i håret. Også selvom jeg stort set intet hår har tilbage grundet voldsomt hårtab de sidste 3 måneder. Den er mere varm i farven end på billederne. Ved ikke hvorfor farverne skal drille sådan med mit kamera, men sådan er det. Men forestil jer den i en lidt varmere grøn.

Og nu hvor vi er ved mit sørgelige hår, så har jeg været nødt til at købe noget der kunne skjule mit problem lidt når jeg er ude iblandt andre mennesker. Så jeg købte en strikket hue på eBay. Den var super billig og kom overraskende hurtigt. Den er ikke så pæn, men den er sort, har en okay størrelse og.. tja.. Den er okay. Men jeg ligner bare en tumpe når der ikke rigtig er noget hår der kan give lidt fylde og længde, men det er bedre end ingenting. Så jeg er virkelig glad for at have købt den. Og så fryser jeg ikke på issen når jeg er udenfor. Så det er en god ting.

Endnu en "uden for" ting - et lækkert grønt tørklæde fra H&M. Jeg har ikke brug for flere tørklæder, men jeg har i flere år gerne ville have et mørkegrønt og i år fandt jeg endelig et. Og åhhh det er dejligt og varmt at have på. Det bliver perfekt når temperaturen virkelig falder. Og så elsker jeg altså bare farven. Det var lidt dyrt, men helt klart pengene værd.

Fra H&M har jeg også disse Duftlys, som jeg bare ikke kunne stå for. For det første er æsken simpelthen bare perfekt. Der er godt nok lidt guld på, som jeg ellers ikke bryder mig om, men det er så lidt at jeg godt kan overleve det. For jeg har nemlig planer om at bruge den i min Julepynt fremover. Elsker den. Og så lysene. Åhhhh de dufter fantastisk. Det er godt nok mini lys, men brændetiden er 12 timer, så det er faktisk helt okay. Duftene er "Winter's Eve", "Pine Forest", "Dry Hay" og "Mahogany". Fire skønne dufte. Dyre duftlys, men lidt luksus må man gerne forkæle sig med når det går skidt og humøret er helt nede i kulkælderen.

Jeg har også forsøgt at finde lidt lækkert til Julen, og jeg elsker After Eight chokolade, som jeg køber hver Jul. Og da jeg så en After Eight Mint Orange I Rema1000 da jeg var i Jylland i denne måned, så måtte jeg bare købe den. Den var ret dyr, men det er også en stor pakke, så det er vel egentlig en okay pris mængdemæssigt. Og damn det er en ren smagsorgasme. Hvis man elsker chokolade med appelsinsmag, så burde I helt klart prøve denne. Jeg er kæmpe fan! Så disse skal helt klart også nydes i Julen. Sammen med nogle lækre Jule-Dumle som jeg kommer til at vise jer her på bloggen i December. Kunne egentlig også have vist dem i dag, men.. tja. I må vente. :P Jeg har også set at der er en After Eight Irish Coffee variant, men jeg ved ikke helt om den vil være noget for mig. Men hvis jeg får mulighed for at smage den først, så måske. :P

Tilbage i det grønne tema. Jeg fandt endelig noget mørkt grønt velour stof i Jysk i denne måned også. Jeg har ledt efter noget i flere år, og endelig faldt jeg over noget. Det er så smuk en farve, og jeg har altid gerne ville have noget til billeder og selvfølgelig også en grøn nissehue, som jeg så har fået lavet ud af det. Så jeg er virkelig glad for at jeg besluttede mig for at tage i Jysk i denne måned. Jeg har valgt kun at vise nissehuen jeg fik lavet ud af stoffet, da rullen er pænt stor. :) Men I kan se farven på stoffet her på billederne. Dog igen lidt varmere end kameraet har fanget. Dejlig mørk grøn.

Sidst men ikke mindst, så fik jeg endelig købt en glitter palette fra Makeup Revolution. Jeg kiggede lidt på den i Normal da jeg var i Odense, men de var alle smadret, så jeg ville ikke købe en der. Derfor bestilte jeg den på BeautyBay i stedet for. Jeg valgte den der hedder "Midas Touch", da den indeholder varme og mere neutrale farver. Jeg vil meget gerne have den der hedder "Abracadabra" også, men det må blive på et andet tidspunkt. Den har flere kraftige og forskellige farver. Jeg elsker at lege med glitter, så disse paletter skal bare være i min samling. Jeg har en masse løst glitter, men disse er nemmere at bruge og have med på farten hvis man får brug for det.
Det var så lidt af mine køb fra denne måned, som jeg er gået hen og er blevet virkelig glad for. Så selvom jeg havde sagt til mig selv at jeg ikke skulle shoppe noget i denne måned, så er jeg glad for at jeg alligevel gjorde. Det er nogle ret lækre ting jeg har fået mig hvis jeg selv skal sige det.

Har I fået købt noget lækker i denne måned?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)