Eddie på Instagram denne Jul - Alle billederne

Her i Julen har jeg på Instagram postet billeder med "Eddie". Han er min "Elf on the shelf"-nisse, som jeg købte sidste år. Han har lavet narrestreger og ulykker i alle 25 dage, og I kan nu her se alle billederne. Hvis I ønsker at læse teksten til hvert enkelt billede, så kan I smutte ind på min Instagram profil og læse dem der. Det har været hyggeligt at spice min Jul op med ham derinde, og hvis I ønsker at se ham igen næste år, så sig endelig til. ;) Jeg arbejder på at finde endnu en nisse af samme slags (gerne i sort), men om det lykkedes ved jeg endnu ikke. Om ikke andet, så bliver ham her i hvert fald en fast del af min Jule-pynt fremover. Såå.. Vi ses igen næste år Eddie.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)