Fridag og indhentning af praktiske opgaver

Denne uge er en af de hektiske af slagsen, så denne ene fridag er virkelig værdsat. Dog har jeg ikke kunne holde kalenderen helt fri i dag, da jeg har nogle små ting som jeg gerne vil have ordnet, som jeg ikke rigtig får tid andre dage. Såå.. måske er det ikke en 100% fridag, men så alligevel lidt.

Jeg måtte aflyse kursus i går, da jeg blev nødt til at være hjemme i det tidsrum for at lukke en håndværker ind. En der skulle kigge på de skader jeg fik Nytårs aften. Der skulle vist komme en i løbet af ugen også, såå.. tja. Må se hvornår han så dukker op. Men jeg håber at reparationerne snart kan komme igang. Jeg hader at bo i sådan noget rod, og jeg vil bare så gerne kunne komme til mine ting igen. Og prøve at gøre det hyggeligt. Lige nu ligner det jo noget der er løgn.

Men jeg fik da gjort lidt rent i går og nu er det lidt bedre. Og al min skimmel er - af hvad jeg kan se - væk. Så de produkter jeg brugte forleden er virkelig fantastiske. Det hjælper lidt på humøret. Baby skridt, right? ;) Man må sætte pris på de mikroskopiske ting når det hele er mørkt og tungt psykisk.

Men ja.. Fridag. Jeg har lige lidt skønheds-relateret der skal af vejen også, og så er der nogle ting der skal smides i kælderen, smides ud og bestilles og så holder jeg skisme fri. Men først skal der lige nydes lidt middagsmad og læses lidt imens. Og læsningen tror jeg at jeg vil fortsætte med når alt det praktiske er kommet af vejen.

Jeg er igen kommet ind i en rigtig god læserytme, og jeg har allerede et par boganmeldelser klar til bloggen, så det er bare fantastisk. På den front føler jeg at jeg er kommet godt ind i det nye år, men nu må vi se hvor længe den rytme varer ved. *Haha* Lige så snart der bliver smidt flere ting på hver uge, jo mindre tid har jeg jo til den slags. Men læsningen vil jeg fandme ikke miste. Det er min tid hvor jeg slapper bedst af og hvor jeg faktisk nyder at "være". Så den skal ingen tage fra mit skema.

Vejret er heller ikke ligefrem noget at råbe hurra for i dag, så det er faktisk perfekt at jeg har valgt at tilbringe min fridag på denne måde. Nu håber jeg bare at resten af dagen bliver uforstyrret så jeg kan nyde den alene. Bare koble helt af. Jeg skal have ladet min energi op så jeg kan komme igennem resten af ugen uden alt for mange knubs. ;) Såå.. Ha' en fortsat god dag alle sammen. I'm off.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)