Mine køb i Januar 2020

Mit mål om at shoppe mindre i år 2020 gik ikke så godt her i Januar måned. *Hehe* Men der var altså bare lidt ting som jeg bare måtte have. Så mit "mindre shopping"-mål må starte fra Februar af. Såå.. Hvad købte jeg så her i Januar? Blandt andet det I ser på billedet her. ;)

Noget af det første jeg købte var et nyt ur i Jysk. Jeg har jo planer om at ændre lidt på indretningen og mine dekorationer herhjemme, og et nyt ur var en del af den plan. Men det skulle være simpelt og passe ind i min stil, og da jeg så dette sorte ur måtte jeg simpelthen have det. Og så var det endda på tilbud da jeg stødte på det. Perfekt!

I December bestilte jeg også en bog som jeg længe har glædet mig til at få fingrene i. Der er tale om "The Conference of the Birds" af Ransom Riggs som jeg købte igennem BogReolen.dk. Det er den femte bog i rækken i serien "Miss Peregrine's Peculiar Children". Skøn serie. Helt klart en jeg kan anbefale jer at kigge nærmere på. Især de skønne creepy billeder der er i bøgerne. :D

Jeg havde også lovet Lene fra Duftverket.dk at jeg snart ville prøve nogle af hendes rene dufte fra shoppen, så i Januar fik jeg også bestilt nogle skønne duftvokse. Denne gang bestilte jeg fire plader hjem, og I kan se hvilke i dette indlæg.

Jeg lever i pyjamasbukser når jeg er herhjemme, og dem jeg har er efterhånden ret slidte, så jeg trængte til et nyt par. Og en dag faldt jeg over nogle bløde joggingbukser i Føtex og ohhhh my de er lækre. Så selvfølgelig skulle jeg have et par med hjem. Ville elske at have flere par liggende, meeeeeen de var ikke helt billige, så jeg måtte nøjes med et enkelt par. Og damn jeg elsker dem!

Samme dag jeg købte bukserne faldt jeg også over et mini skærebræt i en mørk brun farve. Og nej jeg har ikke brug for flere af disse små nips til krus osv, men damn jeg kunne altså ikke stå for dette. Formen er skæv og unik og så er jeg faktisk begyndt at synes bedre og bedre om denne mørke træfarve. Den passer så godt til min sorte dekor og de mørkegrønne detaljer jeg har herhjemme.

Endnu en ting som jeg ikke har brug for mere af er tørklæder, men jeg så dette grå tørklæde/sjal i en af de lokale genbrugsbutikker i denne måned, og det er bare så fandens blødt og stort og åhhhh! Jeg måtte bare have det med hjem. Det kostede ingenting, så jeg kunne ikke se at det ville skade. :P Og det vil være perfekt til de kølige Forårs- og Sommer aftner til at smide over skuldrene for at få lidt varme. Og det er perfekt til Vinteren og Efteråret hvor det jo selvfølgelig er koldt nok til tørklæder. :D Så dette køb er jeg især glad for denne måned.

I denne måned købte jeg også den nye Limited Edition "Chilling Adventures of Sabrina" Spellbook-palette fra NYX Cosmetics. Jeg køber normalt ikke sådan nogle Limited Edition produkter, men denne palette kunne jeg simpelthen ikke stå for. Især fordi den serie og dens "teenage"-part ligger mit hjerte meget nært. Og der er virkelig nogle fantastisk flotte øjenskygger i den. I kan se frem til lidt makeup looks med denne palette i Februar måned.

Jeg lavede også en lille bestilling på online shoppen ShopDixi.com. De havde tilbud på en halskæde som jeg længe har villet have, og da jeg var ved at færdiggøre mit køb faldt jeg også over en anden halskæde jeg gerne ville have. Så der blev bestilt to halskæder - en med et vedhæng af et omrids af en flagermus og så den fine stjerne dannet af små grene. Jeg troede at stjernen var større, men jeg synes faktisk at den lille størrelse er ret fin. Og ikke "in your face"-witchy. Den er faktisk perfekt.

Sidst men ikke mindst så var jeg også forbi vores lokale helsebutik - Det Blå Hus - og jeg fandt ud af at de ikke stopper med at sælge krystaller, som der ellers havde været snak om. Nej. Derimod får de mange flere og flere varianter at vælge imellem! Åhhh jeg blev så glad for at høre den besked. Så jeg skal helt sikkert have købt mig nogle nye krystaller til samlingen. Men her i Januar nøjedes jeg med at købe en Hvid Salvie smudgestick, som de heldigvis også er begyndt at sælge dernede. Fantastisk! Nu behøver jeg ikke bestille det online.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)