Anmeldelse af "Dødfunden" af Gretelise Holm

Reklame for HarperCollins og forfatter Gretelise Holm - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Jeg blev ret glad for Gretelise Holms serie om journalisten "Karin Sommer", som jeg læste for snart 4½ år siden, så da jeg fik muligheden igennem HarperCollins for at læse endnu en af hendes bøger, så blev jeg ret spændt. For hun skriver godt, og jeg blev som sagt ret glad for hendes krimi serie. Så jeg skulle denne gang igang med bogen "Dødfunden". Den lød super spændende, så jeg besluttede mig for at den skulle nydes imellem Jul og Nytår. Og nu er jeg blevet klar med en anmeldelse.

Ellinor Green bliver fundet død i sit hjem, og der er straks mistanke om selvmord. Men der er noget som ikke helt passer. For hendes mands alibi lader ikke til at holde stik. Og deres to fælles børn virker også som om de ikke har helt rent mel i posen. Der er konflikter i den familie som giver en tanken om at der ligger mere bag. Måske har hendes egen familie slået hende ihjel? Eller har der været andre fjender på banen? Denne sag ser ud som om den bliver en smule kompliceret.

Ellinor lader til at have rodet sig ud i nogle ret så heftige debatter på nettet og en affære ser også ud som om den gav udslag til problemer for hende. Hendes mand har også en affære og denne elskerinde har også været på banen når det kommer til kontakt til Ellinor. Sønnen har også en del med debatterne på nettet at gøre og datteren har haft et ret så heftigt et skænderi med dem alle sammen pga. hendes kostvaner. Så ingen af dem kan vide sig sikre når det kommer til den grundige undersøgelse hos politiet.

Men er det hos familien at de skal finde drabsmanden? Eller blev Ellinor bare for meget for en anden person som ville af med hende hurtigst muligt? Politiet bliver revet godt og grundigt rundt af alle indblandende personer, og hemmeligheder og grusomme planer for fremtiden kommer frem i lyset.

Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke var voldsomt begejstret for denne historie. Jo den var spændende, men den var ikke helt på det niveau jeg før har læst af hende. Så jeg blev faktisk lidt skuffet. Men det betyder ikke at historien ikke var god. Det var bare ikke lige mig i denne omgang. Men jeg nyder stadig den måde Gretelise skriver på. Hun har hele tiden spændingen med og holder en til ilden.

Men ja.. Denne bog var bare ikke lige mig. Men derfor vil jeg alligevel gerne læse mere af det hun har skrevet. For jeg ved jo at hun har skrevet noget som var lige up my ally. Så jeg har bare været lidt "uheldig" med denne. Hvis man da kan sige det på den måde. ;)

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)