Så er tingene jeg fik hjem fra Løvens Hule blevet testet godt og grundigt

Reklame for Løvens Hule, IDUN Minerals og Physicians Formula - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger.
I starten af December var jeg forbi Løvens Hule for at hente lidt produkter som jeg skulle teste og anmelde. Jeg har løbende anmeldt produkterne på Instagram, men nu hvor jeg har fået testet det hele og er klar til at komme med min ærlige mening, så er jeg nu klar til at komme med mit anmeldelses-indlæg her på bloggen. Så here you go. Og se lige alle de produkter!

Jeg var lidt i chok over hvor meget jeg fik med, men åhhh jeg er taknemmelig for at jeg fik lov til at teste så meget. Især når det er produkter fra IDUN Minerals, som jeg meget gerne vil bruge noget mere af på sigt. Og så fik jeg også lidt med hjem fra Physicians Formula, som jeg har hørt om før men ikke testet før, og en enkelt palette fra L'Oréal.

Jeg er ret kræsen når det kommer til mine makeup brushes, og jeg var ret spændt på at prøve disse fra IDUN. Jeg fik en eyeliner brush, en sammenfoldelig kabuki og en flad øjenskyggebørste med. Den flade øjenskygge børste er ikke en af de bedste, men den er brugbar. Især hvis man bruger den til at "duppe" øjenskyggen på øjet. Blende er den ikke super til, men så kan man altid bruge en blending brush sammen med den. Eyeliner børsten er lidt tyk i det. Men hvis man bruger gel produkter, så kan man godt få lavet en nogenlunde lige og tynd linje, men det kræver lidt øvelse. Men den er faktisk super god til at smudge en eyeliner ved vippekanten. Så det er nok primært det jeg kommer til at bruge den til. Kabuki børsten er helt klart min favorit. Den er endda en sammenfoldelig kabuki, så man kan have den med i tasken med en smule pudder på. Jeg er kæmpe fan. Og den er super tæt og giver en flot finish når man bruger den. Denne er jeg super glad for at have i min samling nu. Den er perfekt til mineral pudder foundation og til alm. pudder.

Jeg var også så heldig at få en lipgloss med hjem. Jeg har en i forvejen der hedder "Josephine" som er en nude farve med kolde undertoner - sådan over i den lille nuance. Den har en ret god dækkeevne, så den er pænt pigmenteret. Men den er nok ikke en farve for alle. Men det kunne denne i farven "Charlotte" derimod være. Det er en smuk transparent gloss med nude rosa toner og en masse shimmer i forskellige farver. Den er simpelthen så smuk på læberne. Jeg er kæmpe fan. Og så hedder den det samme som min søster. Det må være meant to be. ;)

Jeg har også tidligere prøvet en af deres pudder foundations, og der valgte jeg den lyseste, da jeg troede at den ville passe mig. Men ohhh my den var bleg. Så denne gang har jeg forsøgt mig med en lidt mørkere. Godt nok kun et tak mørkere end den forrige, men denne passede perfekt med halsen, så det blev den. Og ved I hvad? Den hedder "Saga". Det samme som min lille niece. ;) Så det måtte være et tegn. Ja den er bleg, men det er jeg satme også. *Haha* Og hvis jeg går hen og får lidt farve, så kan man altid gøre ansigtet lidt varmere ved at bruge en bronzer. Men den har altså den perfekte Vinterfarve til min hud. Og ohhh my hvor dækker den altså overraskende godt.

I hvert fald når jeg har brugt deres primer. Denne har navnet "Iris" og indeholder en bakteriehæmmende kulpudder og efterlader huden silkeblød. Jeg er super imponeret over denne, men mangler endnu at prøve den sammen med andre foundations. Men indtil videre er jeg positiv over denne. Så det er ikke sidste gang at jeg tager den i brug.

Nu til øjnene. Jeg var nemlig så heldig at få to små paletter med hjem i farverne "Brunkulla" og "Vitsippa". En neutral palette og en med lidt mørkere farver, men stadig over i de naturlige nuancer. Jeg valgte disse to da jeg tænkte at de ville være gode hver for sig men så sandelig også sammen. De er super gode til naturlige hverdags makeup looks. Farverne er ikke voldsomt pigmenteret, men går man efter et mere naturligt look så er det perfekt. Så jeg har intet negativt at sige om disse paletter.

Og for at lave et fuldt look, så skulle jeg også bruge en eyeliner og en mascara. Eyelineren jeg valgt er den sorte som hedder "Lava". En virkelig lækker og blød eyeliner som kan bruges både på den fugtige vippekant men også tæt på vipperne. Og denne er super god til det smudged look. Men kan også få den i farverne "Aska" (Grå), "Hav" (Blå) og "Jord" (Brun). Tre farverne jeg nu virkelig gerne vil have i mit kit. For ohhh my jeg er blevet glad for den sorte.

Mascaraen jeg valgte er den der hedder "Eir", da børsten på den tiltrak mig mest. Jeg elsker den type børste og jeg ved at det er sådan en der fungerer bedst med mine vipper. Og jeg fik ret. Denne mascara er fantastisk! Den tager godt fat om vipperne og fordeler mascaraen jævnt og giver både længde og fylde. I hvert fald til mine vipper. Så det er helt klart en jeg skal have igen. Ville elske hvis den fandtes i flere farver, men den findes desværre kun i sort. Men det er jo også den mest alm. farve.

Som sagt så fik jeg også lidt hjem fra Physicians Formula. Jeg fik en Butter Bronzer og to mascaraer med hjem. Butter bronzeren er super lækker. For det første så dufter den af Sommer. Lidt alla noget kokos. Ikke helt, men hen i retningen af det. Og den blender perfekt ind i huden og giver en super fin varm glød der hvor du påfører den. Jeg kommer til at elske denne til Sommer. Jeg bruger ikke disse varme bronzere i Vinterhalvåret, men lige så snart det bliver Forår og Sommer, så bliver de varme farver taget frem. Og denne er simpelthen så fin og lækker. Der findes en palette med tre nuancer af denne bronzer i og jeg ville elske at få fingrene i den, men jeg tror ikke den er så nem at få fingrene i. Men disse single bronzere er heldigvis til at få fat i.

De to mascaraer jeg fik med hjem er Sexy Booster VaVaVoom Volume og Eye Booster Lash Contortionist. Børsterne som er på disse to er normalt ikke nogen jeg går efter, men jeg er altid nysgerrig efter at teste dem, for jeg er flere gange blevet overrasket. Så disse skulle også lige igennem en test periode hos mig.

Sexy Booster VaVaVoom Volume mascaraen ligner noget fra "Moulin Rouge". Rød med blonde mønster på, samt en lille charm af en højhælet sko. Super sexy. ;) Normalt er jeg ikke til stive plastikbørster på mascaraer, men denne er faktisk overraskende god. For det første så skiller den vipperne ekstremt godt og fordeler mascaraen fint. Det giver et super naturligt look. Den giver ikke voldsomt meget volume, men det kan man få ved at ligge flere lag. Det får den dog til at klumpe en smule, men med lidt rettelser så kan man faktisk få et super fint resultat med denne mascara. Helt klart værd at prøve.

Eye Booster Lash Contortionist mascaraen var jeg dog ikke så heldig med. Jeg har før prøvet sådan en "snoet" mascara børste, men denne er.. ikke specielt god. For det første så samler der sig en masse produkt på denne børste og det er svært at skrabe det af før brug. Og man får ikke et jævnt lag på vipperne samt at børsten slet ikke kommer ind imellem vipperne og skiller dem af så det bliver pænt. Der skal rettes en masse og det er noget værre rod. Jeg bruger en nål til at skille mine vipper fra hinanden når der skal rettes, og det var virkelig noget af en opgave jeg kom på med denne mascara. Der er også små fibre i denne og det hjælper ikke på det klumpede look. Så denne er ikke for mig.

Sidst men ikke mindst, så er der denne shimmer palette fra L'Oréal. Den har nogle rigtig fine farver, men dette er en "ekstra palette" for mig. Med det mener jeg at man ikke rigtig kan lave et helt makeup look med denne. Jo hvis man kun bruger én farve på øjenlåget, så kan man. Men det gør jeg ikke så meget i. Så jeg skal bruge en anden palette med matte og naturlige farver og så bruge denne som det der ekstra "touch of color". Jeg er især glad for de grønne farver i denne og den sorte med shimmer. Denne kan I se swatches af her.


Puha sikke en omgang. :P Men der var også rigtig mange produkter der skulle testes. Og derfor er jeg også først klar med dette indlæg nu. Jeg har testet flere af tingene flere gange, så jeg kunne danne mig et godt indtryk af dem. Og jeg har allerede flere af produkterne som nu er blevet en fast del af min hverdags makeup - altså når jeg har noget på. Så jeg har nydt denne testperiode.

Mange tak til Løvens Hule for disse skønne produkter.

2 kommentarer:

  1. Tusinde tak for din ærlige mening og den fine test du har lagt for dagen. Tak. Håber du er frisk til igen at gentage en test for os.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)