Mine 20 Mål for år 2020

___ Gå hele hjemmet igennem og smide ting ud jeg aldrig bruger
Dette gjorde jeg også i Efteråret 2019, og før det nogle år forinden. Men jeg tror at en gang om året vil være en god idé, da der hurtigt kan blive samlet en masse lort i ens hjem i det tidsrum. Så at få ryddet lidt ud i det hele en gang om året i alle rum i ens hjem er en rigtig god ting. Jeg kan varmt anbefale alle at gøre det. Få alt rodet lettet og fjernet fra ens liv.

___ Være bedre til at gøre noget godt for mig selv
Det gælder alt fra spa-aftner herhjemme, fridage, tillade mig selv at forkæle mig selv lidt en gang imellem. Det kan være at jeg endda har ønsket mig noget længe, men ikke right har følt at jeg kunne tillade mig at købe det. I år skal jeg måske bare gøre det som en form for belønning eller forkælelse når der opstår en mulighed for det.

___ Gå nogle flere ture hver uge
Det er en af de ting jeg er super dårlig til. Men jeg vil gerne blive bedre til det. Og noget jeg skal have undersøgt i forbindelse med dette, er at jeg skal have fundet ud af om jeg måske kan få bevilliget noget lydbogs abonnement. For så får jeg lidt nemmere ved at komme ud af døren. Noget der kan aflede mine tanker imens jeg går tur. Men nu må vi se om det kan lade sig gøre. Det ville i hvert fald være lækkert hvis det kunne.

___ Blive bedre til at tage pauser og fridage i løbet af ugen
Det hører lidt under det med at gøre noget godt for mig selv, men dette er især noget jeg skal blive bedre til at tillade mig selv. Der er flere som har sagt til mig at jeg skal arbejde på dette, og jeg prøver virkelig. Men åhhh det er svært. Men hvis jeg gerne vil have det bedre på sigt, så er dette bare så vigtigt. Stress og alt for meget pres er gift for mig.

___ Forsøge at ligge lidt penge til side hver måned hvis det er muligt
Igen noget der hører lidt under det punkt med at gøre noget godt for mig selv. For på denne måde vil der blive råd til at gøre noget godt for mig selv en gang imellem, men der vil måske endda også være lidt mere luft i budgettet til uventede udgifter. Så for at få lettet lidt på de økonomiske bekymringer, så ville dette være en god ting at bruge kræfter på hver måned.

___ Købe nye ting/møbler til lejligheden og/eller ændre lidt på indretningen
Nu har jeg snart boet i denne lejlighed i 10 år og jeg trænger sku snart til at der skal ske noget nyt i mit hjem. Ja jeg burde finde noget andet at bo i, men det er der ikke råd til. Så jeg kan lige så godt gøre lidt ved lejligheden så den får et "nyere" udtryk over sig. Måske endda gøre noget med noget farve på væggene. Skifte lidt ud i nogle møbler og andet decor. Såå.. Nu må vi se. Jeg er så småt igang med at "ændre" på nogle af de ting jeg har i forvejen, så lidt er der allerede ved at ske.

___ Blive bedre til at kommentere på andres blogindlæg eller sociale medier
Jeg er faldet helt fra at gøre det. Hvilket faktisk er for dårligt. Men jeg har bare ikke rigtig haft så meget tid til at sidde og surfe igennem andres blogs det sidste halve år. Men nu vil jeg gerne ændre lidt på det igen. Så hvis I har en blog så smid mig endelig linket til den. Jeg trænger til lidt nye at besøge også. ;)

___ Have flere dage hvor jeg er 100% væk fra nettet
*Hehe* Her sidder jeg og planlægger at bruge mere tid på at surfe andres blogs igennem, og så siger jeg at jeg vil have dage hvor jeg slet ikke skænker nettet en tanke. Men ja. Jeg mener det. For jeg bruger faktisk ret meget tid på bare at sidde og surfe rundt og ikke rigtig få så meget ud af det. Så det skal der ændres på. Få brugt min tid online fornuftigt og ikke bare bruge nettet som et tidsfordriv.

___ Drikke mere vand
Igen noget jeg er blevet utroligt dårlig til. Når jeg ikke er tørstig så drikker jeg ikke nok. Og det er så dumt! Jeg skal blive bedre til at drikke den mængde vand man som minimum skal indtage og alt det derudover er jo bare en bonus. Hvordan jeg lige får det planlagt ind i min hverdag ved jeg endnu ikke, men.. jeg skal nok finde på noget.

___ Blive endnu bedre til at sige nej
Jeg øver mig allerede på det, men det er slet ikke godt nok. Jeg er stadig ekstremt dårlig til at holde ved mit "nej" og ikke give efter. Så ordet "nej" må blive et ord jeg skal have stående et sted i mit hjem så jeg altid kan se det og minde mig om hvor vigtigt det er at sige.

___ Gennemføre en hel måned uden unødvendig shopping
EBay er en stor synder i dette punkt. Der shopper jeg rigtig meget. Om det er materialer til projekter eller andre småting jeg en gang imellem skal have skiftet ud, men med de udsigter vi har til det platform her i Danmark, så bliver det alt for dyrt på sigt at bruge på det niveau jeg gør nu. Så det skal jeg have skåret gevaldigt ned på. Og så skal jeg helst ikke lave alle de impuls køb jeg laver på nettet. Så hellere "spare" de penge op til at købe nogle af de ting jeg virkelig gerne vil have, men som jeg normalt ikke har råd til. Så hvis jeg sætter det mål at holde flere måneder shopping-frie, så ville der måske blive mulighed for de lidt større køb. Såå.. Ja. Det er helt klart et mål jeg vil sætte mig i år.

___ Gå tidligere i seng så jeg kan få en bedre søvnrytme
Min søvnrytme er... ikke eksisterende. Det hjælper jo selvfølgelig heller ikke på det at jeg går og er ekstremt stresset lige i øjeblikket, men søvn er altså bare så vigtigt for mig. Jeg kan ikke nøjes med 5-7 timer. Det fungerer simpelthen bare ikke. I hvert fald ikke lige nu. Så jeg skal se om ikke jeg kan komme lidt tidligere i seng fremover, så jeg forhåbentlig kan få lidt mere søvn samlet over en hel nat.

___ Blive bedre til at få brugt min psoriasis-spray så jeg kan holde det nede
Det er igen noget der ikke fungerer så godt pga. de sene sengetider. For når jeg først beslutter mig for at hoppe i seng, så er klokken så mange at jeg ikke orker at bruge 30-50 min på at spraye og smørre mig ind. Og så får jeg det bare ikke gjort ofte nok. Så det skal der også arbejdes på i år.

___ Få lavet min cykel
Det har jeg ikke fået gjort endnu. Igen.. det koster penge og dem har der bare ikke rigtig været nogle af nogle steder. Mine dæk skal skiftes og den ene ege er knækket i fordækket. Såå.. det skal seriøst snart laves inden mit hjul bliver alt for skævt. Og jeg mangler også stadig at få købt mig et bagagebære. Men i år skal det altså være.

___ Arbejde på at blive mere social
Som introvert så er det altså bare svært at være social når man skal bruge så meget tid på at samle energi hver gang man har været bare lidt social. Men jeg har det med at isolere mig selv mere og mere jo værre jeg får det. Og det skal der altså ændres på. Jeg vil gerne ses noget mere med de venner jeg har tilbage, og måske endda komme noget mere ud til andre sociale forsamlinger. Jeg har faktisk noget i Marts som jeg regner med at tage afsted til, og jeg er både pisse nervøs men også spændt. :P Jeg er sikker på at det ville give mig nogle positive oplevelser også.

___ Begynde at lave samarbejde med fellow bloggers igen
Det er ved at være længe siden at jeg har lavet blogger-samarbejder, men i år vil jeg gerne igang med det igen. Om det er samarbejde om mindre kreative projekter eller andre former for samarbejder, så tænkte jeg at det kunne være pisse hyggeligt.

___ Huske at tage mine vitaminer hver dag
Selvom jeg har et skema i kalenderen hvor jeg krydser af hver gang jeg har taget dem, så er der stadig dage hvor jeg glemmer det. Pænt irriterende. Så jeg skal have fundet en måde hvorpå jeg bedre kan minde mig selv om det, og faktisk også få dem taget.

___ Tage på flere ture til genbrugsbutikker og loppemarkeder
Ja jeg skal spare på pengene i år, men det kan jeg blandt andet også gøre ved at købe genbrug i stedet for at købe så meget nyt. Så meget af det jeg gerne vil skifte ud i hjemmet, kunne fx være noget genbrug som jeg måske bare renoverer. Og så freaking elsker jeg bare at gå på jagt i genbrugsbutikker og på loppemarkeder. Især hvis der er noget virkelig rustikt og unikt iblandt. Det er nemlig noget jeg vil have mere af i min indretning. Sådan den lidt mere rustikke, Skandinaviske og endda mørkere stil med mørkt træ, mørke grønne farver, stål osv. Åhhhh ja!

___ Begynde at ligge mere vægt på de gode ting i stedet for de dårlige
Fordi jeg er så fandens uheldig hele tiden og så mange dårlige ting sker for mig, så fylder de dårlige altså bare så meget. Og det gør det svært at se de sjældne positive ting. Men jeg skal være bedre til at få øje på dem, for selvfølgelig er der flere end jeg nok ligger mærke til. Men jeg ser dem bare ikke. Men det skal jeg altså blive bedre til. Og sætte mere pris på dem.

___ Være mere kreativ
Jeg er slet ikke kreativ nok hvis jeg selv skal sige det. Jeg vil så gerne lave nogle flere kreative projekter, og gerne nogen hvor jeg kan bruge ting fra naturen til. Og hvis jeg kommer mere på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, så vil der måske være flere ting der skal renoveres og derved være kreative med. Så det vil jeg gerne gøre noget mere ud af i år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)