Genanvendelse af tomme Goodiebox-kasser i hjemmet

I Julen 2017 lavede jeg min egen TV-kamin af en masse tomme Goodiebox-kasser og jeg har den stadig stående. Så glad blev jeg for det projekt. Og siden da har Goodiebox ændret udseendet på deres kasser. I stedet for at være kasser med låg, så er det nu kasser med skuffer i, og det er jeg super glad for at de har gjort. Det giver nemlig mulighed for at bruge dem på en helt anden måde, og det har jeg udnyttet fuldt ud flere steder i lejligheden.

Jeg har stadig en masse af de gamle kasser i brug forskellige steder. I min kommode i soveværelset bruger jeg mange af dem til opdeling i skufferne. Super smart måde at holde sine ting organiseret på. Og nu har jeg også fundet en måde at bruge "skuffe"-kasserne på. Jeg har fem stående i min TV-kommode med alle mine duftvokse i. De ligger i forskellige kategorier, og det gør dem super nemme at finde på den måde. Jeg bruger også en til bogmærker og et par stykker i forskellige andre kasser for at holde tingene adskilt. Men nu skulle der altså også bruges nogen i sove- og badeværelset.

Først skulle kasserne dog lige males. De kasser jeg havde stående stablet ovenpå hinanden i soveværelset havde længe stået i deres originale farver og det begyndte efterhånden at irritere mig. Der var alt for mange forskellige farver på ét sted og det passede altså ikke rigtig ind i min stil. Så jeg besluttede mig for at give dem en hvid farve så de alle kunne blive ens.

De skulle alle have en 6-8 lag for at kunne dække bedst muligt, men det færdige resultat er altså blevet ret godt hvis jeg selv skal sige det.

Fordi det endte med at blive så godt et resultat, så besluttede jeg mig for at male lidt flere. Jeg havde nemlig brug for lidt mere opbevaring ude på badeværelset, og da jeg i forvejen var igang med at ændre lidt på tingene derude, så tænkte jeg at et par kasser til hylden ville være fine. Det var nemlig begyndt at rode ret meget derude, og på denne måde kunne jeg gemme det lidt væk så der nu ser ryddeligt og pænt ud. Jeg elsker resultatet og jeg har endda også brugt en kasse til de daglige ting der normalt lå og flød på det lille sidebord jeg har stående derude ved siden af toilettet. Så nu ligger alle mine kvinde-produkter ikke fremme for all to see. *Hahahaha*

Så det går stille og roligt fremad med mit "forny ting i lejligheden"-projekt og disse kasser har hjulpet en hel del med de planer. Jeg elsker alle former for ekstra opbevaring og disse er perfekte til det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)