Familiehygge, knæskade og en weekend fuld af dårlighed

Overskriften beskriver denne uge meget godt. Mandag og Tirsdag tilbragte jeg for det meste sammen med de gamle, min søster + mand og min skønne lille niece. Vi var på genbrugsjagt og jeg fik igen brugt alt for mange penge. *Haha* Min spare-måned er da røget helt i vejret. Og det kan mærkes nu. Men jeg har hygget mig og fået nogle ret lækre ting ud af det. Og hvor var det dog dejligt at se min søster og niece igen. Jeg savner dem helt ufatteligt meget når der går så lang tid imellem at jeg ser dem. Den dumme afstand kunne jeg virkelig godt undvære.

Og ja.. Jeg kom uheldigt afsted igen med mit knæ. Denne gang steg jeg IND af bilen og ikke ud af den som d. 23 December. Så nu er jeg overbevist om at enten er min fars bil forbandet eller også er mine led ved at falde fra hinanden. Mit knæ har det i hvert fald ikke godt længere.

Så Tirsdag meldte jeg mig syg fra kursus og Onsdag brugte jeg det meste af dagen på at ligge på langs for at give knæet lidt ro og ikke belaste det for meget. Torsdag blev jeg nødt til at få orden på lejligheden, så der humpede jeg rundt og fik ordnet lidt forskelligt, men havde det ikke helt for godt. Jeg vidste ikke rigtig hvad der var galt, men om natten gik det så galt. Maven lavede koldbøtter og det var derfor ikke længere kvalme jeg skulle slås med. Jeg fik derfor ikke sovet ret meget, og blev så igen nødt til at aflyse noget denne uge selvom det gav mig voldsomt meget dårlig samvittighed. Men jeg turde simpelthen ikke at tage chancen.

Så nu ligger jeg altså syg. Jeg har stadig kvalme og maveproblemer, men jeg kan da i det mindste holde maden nede i maven i dag. Så det går fremad, men hold da op hvor har jeg bare ingen kræfter og energi tilbage. Det har drænet mig totalt at blive syg på denne måde. Så resten af denne weekend har jeg ryddet hele kalenderen. Jeg giver mig selv lov til at sove længe og bare.... lave ingenting. For det er det eneste jeg kan.

Jeg forsøger også at læse lidt, men det bliver ikke til meget. Det er i det hele taget ikke gået så godt med læsningen i denne måned. Jeg tror sammenlagt at jeg har læst i fire dage i det hele og på de fire dage har jeg kun læst omkring 125 sider. Det er så unormalt for mig. Forhåbentlig bliver det bedre.

Hvordan er jeres weekend gået indtil videre? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)