Min lejlighed bliver langsomt transformeret til et undervands bassin

En stille og rolig planlagt weekend blev pludselig meget kaotisk. Jeg hørte tidligere i dag noget der dryppede inde i stuen og opdagede til min rædsel at væggen over min altandør er fyldt med vand og at det nu drypper ind. Og mine fugtskader over døren er også blevet meget værre i løbet af de sidste par uger med al den regn og storm vi har. Jeg ved hvor det kommer fra og vi har fortalt udlejer om problemet de sidste 6-7 år, men det er aldrig blevet lavet. Og nu står jeg så med lige så alvorlige vandproblemer, som jeg har i køkkenet og badeværelset. Disse uheld og skrækkelige oplevelser vil bare IKKE nogen ende tage i 2020. Jeg forudsagde det. Gjorde jeg ikke? Jeg skrev blandt andet om det i dette indlæg og kom med en update på det i dette.

Så nu har jeg fugtskader og problemer i køkken, gang, badeværelse og nu også stuen. Problemerne i soveværelset blev mindsket da jeg fik skiftet mit vindue derinde efter 9 år med klager til udlejer, men jah.. Det er som om det bare er gået galt lige siden. Som om jeg bliver straffet for et eller andet.

Men det er vist ret åbenlyst at år 2020 bliver et mareridtsår for mig. Kan vi ikke godt rive det år ud af kalenderen og hoppe direkte til 2021? Please?! Det er simpelthen ikke fair at jeg skal igennem så meget lort på så kort tid. Jeg må simpelthen være forbandet.

En af makkerne der står for lejlighederne er dog blevet kontaktet og jeg venter på at høre tilbage fra ham. De kan ikke gøre en skid før overboen er hjemme og kan lukke dem ind. For det er oppe fra deres altan problemet er. Og så længe vi får så meget vand og blæst som vi gør, så er det også umuligt at gøre noget. For fanden hvor er jeg træt af det. Men jeg kan ikke gøre andet end at vente.

Så imens jeg venter forsøger jeg at få det bedste ud af weekenden. Jeg skal have læst og måske endda have set en film eller to. Humøret er ikke rigtig til andet. Men det er okay. Jeg trænger til en weekend uden alt for mange planer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)