På genbrugsjagt sammen med de gamle

I går var jeg på genbrugsjagt sammen med de gamle, og vi endte med at smutte forbi Loppeladen, Danmission og Kirkens Korshær. Jeg har virkelig savnet at gå og pille og snuse lidt til gamle og støvede ting, og det fik jeg i den grad lov til i går. Og hold da op hvor var jeg heldig med mine fund denne gang. Jeg fandt langt mere af det som jeg kigger efter end jeg havde regnet med. Især Loppeladen var stedet for mig denne gang. De havde så mange lækre ting. Også mere end hvad jeg kom hjem med. Men jeg måtte styre mig. *Haha* Så jeg måtte holde mig selv lidt i ørerne.

Jeg fik derfor kun brugt 67 kr på alt dette i ser her på billedet. Loppeladen havde nemlig 50% rabat på det hele! Se så bliver det jo simpelthen ikke bedre!

I Loppeladen fandt jeg et spejl som er 100% magen til et andet jeg har på min billedvæg, og da jeg elsker denne ramme, så måtte jeg bare have det med hjem! Nu skal jeg bare lige have malet rammen så det matcher alt det andet på væggene. :)

Jeg fandt også et par potteskjulere i metal, som jeg simpelthen elsker! Jeg elsker denne slidte og industrielle stil, så disse måtte jeg bare have med hjem også. Den ene har små hanke på hver side og den anden har en stor hank som en alm. spand. De er ikke så store, så disse er perfekte til planter.

De havde også en hel kurv fyldt med disse monterede gevir! Og jeg er jo begyndt at have en ret god samling af dem da de er en stor del af mine billevægge, så når jeg støder på nogen, og når de er billige, så forsøger jeg at finde nogen pæne med plader som jeg umiddelbart ikke har i forvejen. Den ene plade har jeg dog et gevir med i forvejen, men kraniet på den er der mere af end der er på disse. Disse er det faktisk kun næseryggen og panden der er med, så det var derfor et meget anderledes gevir end det jeg har i forvejen. Derfor valgte jeg det. Og så har jeg ingen med en rund plade, såå.. den måtte jeg også have med. Nu skal pladerne bare have en gang sort maling.

Det sidste jeg købte i Loppeladen var to små doilies. Jeg bruger dem gerne på billeder en gang imellem, men jeg har også overvejet at lave en drømmefanger med en, men.. nu må vi se hvad jeg ender med at bruge dem til. De er i hvert fald super søde.

I Danmission fandt jeg også en lille doily, men jeg ved ikke om jeg får den brugt. Den er lidt plettet og kanterne er også blevet bukket så de er svære at rette ud, men derfor er den måske bedst til en drømmefanger. Når den bliver renset først dog. Men ja.. Den kunne blive så fin i en drømmefanger. :D

Sidst men ikke mindst, så fandt jeg en kammerstage i Kirkens Korshær. Jeg har altid gerne ville have sådan en her. Den har dog ikke den rigtige farve, så jeg skal lige være lidt kreativ med denne også. Men det skal nok blive interessant. Måske ser I det færdige resultat på et tidspunkt. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)