Nyt fodtøj til Foråret?

Reklame - Skrevet i samarbejde med Spartoo.
Er jeg den eneste der har en ustyrlig trang til at skifte lidt ud i garderoben når årstiderne skifter? Især når vi går fra Vinter til Forår? Well.. I deffo do! Og det er især fodtøjet denne gang som jeg trænger noget nyt af. Jeg købte et par støvler forrige år, men jeg går mest med behagelige sneakers, så jeg tror lidt at det er det jeg går efter denne gang. Men jeg ved ikke hvilke det skal være! Jeg elsker dem jeg har fra Skechers, men jeg har også gået lidt med tanken om at være lidt nostalgisk og vælge at par sko fra et brand jeg elskede da jeg var barn/yngre.

Så det kunne måske være nogle sneakers fra Fila – åhhhh jeg savner de sneakers jeg havde fra dem. De var helt sorte, men de var sindsygt gode at gå rundt i! Og så er brandet Buffalo igen kommet på banen med nye sko. Jeg havde et par sorte støvler da jeg var teenager, og jeg blev faktisk konfirmeret i et par hvide Buffalo støvler. Yup! It’s true! Store chunky Buffalo støvler med en hvid lang kjole. *Haha* Jeg var så yndig. Men men men.. de har et par grønne sneakers som jeg har forelsket mig pladsask i! De er så fede! Jeg ved ikke om de er lige så gode at gå rundt i som dengang, men.. åhhh det er fristende. Det er dem I ser midterst på billedet. De har den perfekte grønne farve og ser faktisk overraskende behagelige ud.

Men jeg ender nok med at gå den safe vej og vælger et par fra enten Skechers eller Asics, som jeg lige i øjeblikket går mest med. Og da Spartoo lige i øjeblikket har tilbud på en del af de mærker, så tror jeg at det bliver derfra de skal findes. Der er en masse Asics sneakers i spændende farver, men.. argh! Jeg vil gerne have et par sorte som går til alt, men på den anden side så vil jeg også have et par med nogle skønne farver nu hvor vi går varmere og mere farverige tider i møde. Jeg ved det ikke. Sort er bare en safe farve. Og de sneakers jeg har valgt at smide på billedet er dem jeg hælder mest til. Hvad synes I? Hvilket par skal jeg vælge?

Overvejer også at købe nogle ganske almindelige badesandaler/klikklapper da jeg ikke har nogen og de er næsten et must om Sommeren, men.. tja.. Jeg må se hvad det ender ud med. Argh! Det er svært når der er så meget lækkert at vælge imellem. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)