Ting jeg ønsker mig til hjemmet

Et af mine mål for 2020 er at jeg gerne vil ændre lidt på mit hjem, og en god start til det er at få skiftet nogle af de gamle ting ud med nogle nye. Men hold da op hvor kan det godt gå hen og blive lidt dyrt. Så det må ske lidt efter lidt. Det er egentlig mest køkkenet og badeværelset jeg har fokus på på nuværende tidspunkt, så det er også mest til de rum at jeg kigger efter ting til lige nu.

Falske planter vil jeg gerne have mange flere af, så jeg kan få den grønne farve ind i min indretning i hele hjemmet. Og det er den mørke grønne farve jeg går efter. De to planter jeg har fundet til billedet herunder er to jeg meget gerne vil have - samt nogen der ligner. De kunne se skide godt ud i køkkenet og på badeværelset. I hele hjemmet faktisk. Men især de to rum. Og så er jeg igang med at skifte alle mine urtepotteskjulere ud med disse i stål. Hvis jeg kan finde nogle pæne og simple i sorte kunne det også se godt ud. Men disse i stål er jeg faldet ret meget for.

Badeforhænget jeg har fundet er et jeg har i forvejen, men det ville være rart med et ekstra, når det andet er til vask. Har godt nok også et i sort, men åhhh jeg elsker dette med et skovmotiv. Jeg har også planer om at gøre det mere minimalistisk derude, så jeg skal have fundet nogle sorte opbevaringskasser til alt det der står løst rundt omkring, og så vil jeg gerne have et nyt tandbørstekrus og nogle sæbedispensere til både håndsæbe og håndsprit. Jeg ville også elske at skifte mine snart 10-15 år gamle håndklæder og badehåndklæder ud med nogle nye - gerne mørkegrønne, sorte og grå - men det er simpelthen for dyrt. Så det må jeg kigge på på et helt andet tidspunkt. Men en fin sort duftolie ville også være fin derude så der kan komme til at dufte lækkert.1: Kunstig plante (Jysk) - 2: Badeforhæng (Jysk) - 3: Sæbedispensere (Jysk) - 4: Tandbørstekrus (Jysk) - 5: Duftolie (Jysk)
6: Viskestykker (IKEA) - 7: Bordlampe (IKEA) - 8: Lanterne (IKEA) - 9: Urtepotteskjuler (IKEA) - 10: Kunstig plante (IKEA)
11: Grillhandske (IKEA) - 12: Duftlys (H&M) - 13: Bestik (H&M)


Køkkenet trænger virkelig også til en kærlig hånd. Lige pt ligner det jo noget lort da det halve af rummet stadig er en ruin, men når det bliver lavet igen (Forhåbentlig ikke om alt for mange år med deres tempo) så vil jeg gerne skifte et par ting ud derude. Nogle nye grillhandsker har jeg hårdt brug for. Dem jeg har nu kan ikke længere blive rene med en kogevask, så de skal i den grad kasseres. Så disse smukke mørkegrønne grillhandsker ville jeg elske at få et par stykker af! Og nogle nye sorte/mørke viskestykker ville også være lækkert. Dem jeg har er over 20 år gamle og det kan virkelig ses. Så der skal også nye til der. Og så har jeg altid gerne ville have noget sort eller mørke bestik, så dette sæt ville være fantastisk. :D En ekstra lille detalje derude kunne være et lækkert duftlys der dufter af mint eller krydderurter og det jeg har fundet til billedet her har den perfekte grønne farve. Såå.. det kunne jeg faktisk godt tænke mig at have til køkkenet.

Bordlampen jeg har tilføjet billedet er en jeg har været forelsket i siden sidste år. Jeg ved ikke helt om den skulle stå inde i stuen ved min lænestol eller om jeg vil skifte sengelampen ud og bruge denne i stedet for. Men åhhhhh hvor jeg dog elsker den. Så den vil jeg virkelig også gerne have. Og så har jeg besluttet mig for at jeg vil skifte en del af mine hvide lanterner ud med nogle sorte, og disse er ret fine til de steder jeg gerne vil have dem stående. Måske en i køkkenet og et par stykker i stuen. Det kunne se ret godt ud.

Jeg ønsker mig selvfølgelig også noget vægmaling i farven hvid og i en støvet olivengrøn så jeg kan få malet gangen og en væg i stuen, men det er igen urimeligt dyrt, så det bliver heller ikke noget af det første jeg skaffer mig. Men disse tretten ting der er vist på billedet er helt klart noget af det første jeg skal have købt til mit hjem i år. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)