Forkælelses-køb - "The Ritual of Jing" fra Rituals

Det er ikke så ofte at jeg forelsker mig hovedkluns i produkter, men Rituals har helt klart været det brand der har forført mig til usanselighed flest gange. Og nu har de gjort det igen! Første gang var med deres "Miracle Hand Scrub" som jeg endte med at købe ekstra tuber af til lageret og så var jeg også totalt forelsket i deres "The Ritual of Anahata" som jeg desværre kun fik købt ét produkt af det Efterår/Vinter (2017) de kom ud med den serie. Det er stadig min absolutte favorit duft de nogensinde har lavet, men de produkter findes desværre ikke længere. Men de har nu en duft der har sneget sig ret godt ind på hjertet af mig. Nemlig deres nyeste "The Ritual of Jing".

Den nye serie er en der skal skabe ro og stilhed og hjælpe en med at slappe helt af og få en afslappet søvn. Og der er faktisk hele to varianter af produkter i denne serie. En "Sleep" og en "Relax" variant. Havde jeg ikke skulle begrænse mig, så havde jeg købt noget fra begge, men jeg måtte nøjes med et par produkter fra den ene og det blev så fra "Relax" delen. Jeg har kunne læse mig frem til at den før hed "Rituals of Dao", men jeg synes bare ikke at kunne huske at den duftede så godt, men det må den jo have gjort når nu der står det på deres site. :P Uanset hvad så er jeg glad for at jeg endelig fik taget mig sammen til at forkæle mig selv lidt med disse produkter.

"Relax" produkterne indeholder duft af hellig lotus og jujube og hold da nu op hvor dufter de altså bare godt! Jeg har jo en svaghed for maskuline dufte og det er denne i den grad. De dufter af en virkelig velduftende mand og ja det er for mig virkelig lækkert og giver mig lyst til at putte mig ind til duften. Giver det nogen mening? *Haha* Det er i hvert fald en duft jeg sagtens kan se er afslappende og hyggelig, så jeg er virkelig glad for at jeg vred hævekortet lidt ekstra og fik købt en Hair, Body & Bed mist også. Min hovedpude kommer til at dufte skønt! Og så købte jeg - som I kan se - også en Anti-perspirant Spray og en Foaming Shower Gel. Shower gelen var på tilbud, og det var faktisk det der fik mig til at smide en bestilling afsted. De andre to ting var sådan lidt... "Jeg-har-det-skidt-og-vil-forkæle-mig-selv-lidt"-køb og jeg fortryder intet.

Eller... Åhhh hvor ville jeg dog også gerne have noget fra den anden variant - "Sleep" - nu hvor jeg har fået duftet lidt til den tester jeg fik med i min ordre.

"Sleep" produkterne indeholder duft af helligt træ og lavendel. Den duftkombination er jo perfekt til mig! Det er nemlig de to ting jeg gerne brænder af i min lille røgelses disk herhjemme. Åhhh hvor jeg fortryder at jeg ikke også købte en Pillow Mist af denne duft. Men... de er altså ret dyre, så jeg kunne ikke retfærdiggøre at jeg gjorde det. Så jeg fjernede den fra indkøbskurven igen. Stor stor stor fejl! Så nu håber jeg virkelig at jeg får penge tilbage i varme, for så skal der bestilles en Pillow Mist og en Dry Oil fra "Sleep" serien. Shit hvor dufter den altså bare perfekt!

Puha.. Det er lidt af en dyr forelskelse jeg har, men.. én luksus-ting må man gerne have. Right? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)