En weekend med musik og hygge + En privat update

Selvom jeg endte med at have fri hele denne uge, så har jeg alligevel formået at pakke min uge så meget til med ting at jeg nu er totalt død. Energien er blevet brugt op. Rub og stub. Men nu er det weekend og den skal bruges på en masse hygge og afslapning. Og musik! Der er nemlig Melodi Grand Prix i aften og jeg er klar til at nyde noget - forhåbentlig - god musik. Jeg har ikke fået smuglyttet til noget i år, så jeg ved ikke hvad der er blevet valgt. Men jeg er spændt.

Men inden da går jeg og hygger mig med at lave aftensmad og tænkte at jeg lige ville komme med en lille update fra privaten.

Der er stadig ikke sket en skid mht. vandskaderne i lejligheden, så på Mandag får udlejer en bombe af vredesudbrud fra mig af. Nu gider jeg sku ikke vente mere. 2 måneder er NOK! Derudover har jeg været et smut i det Jyske for at besøge min søster og min skønne lille niece. Og så har jeg stort set tømt min konto allerede. *Hahahaha* Det er sku ikke engang løgn. Jeg håber selvfølgelig at vi får lidt varme-penge tilbage i denne måned, så det ender med ikke at være så katastrofalt, men åhhhh jeg har haft det skidt psykisk.. Eller.. det har jeg stadig. Men lige pt er jeg så udkørt og træt at psyken er lidt lammet. Men ja det har altså betydet at jeg allerede har brugt langt flere penge på personlig shopping end jeg plejer på denne tid af måneden. Men hvis jeg skal være ærlig, så har det været det værd og jeg glæder mig til at det begynder at dukke op ved min dør. ;)

Jeg har også fået lidt mere i hjemmet ordnet. Overboen er nemlig flyttet og jeg blev tilbudt en masse ting, og det jeg sprang til med først var en mini rumdeler med 4 rum. Jeg har egentlig ikke plads, men det er nu ikke helt skidt med lidt ekstra plads til bøger. Og ja det betyder at indgangspartiet ind til stuen er blevet mindre, men.. I don't care. Og nu er der lidt mere plads at pynte på til de forskellige højtider. Hvilket jeg også udnytter denne Påske. En fra Twitter fik mig nemlig hurtigt overbevist om, at jeg nu skal have mig en Påske pynt samling. Det har jeg aldrig haft før, men i år skal jeg igang. Og jeg har allerede fundet nogle fine ting der passer ind i min stil, og jeg glæder mig til at vise jer det hele på et tidspunkt her på bloggen. Så det kan I se frem til.

Så ja der er sket lidt siden min sidste update her på bloggen.

Hvordan står det til hos jer? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)