Lidt nye detaljer fra mit hjem

Forandringerne i mit hjem er efterhånden begyndt at tage form. Der er stadig intet sket mht. vandskaderne i køkkenet, gangen, badeværelset og stuen, men imens jeg venter på at de får fingeren ud af røven og kommer igang, så er jeg begyndt at opgradere min indretning. Jeg har indenfor de sidste to måneder fundet lidt forskelligt på genbrug, som jeg så enten har brugt som det er eller ændret lidt på det. Og derudover har jeg også købt lidt nye ting så jeg kunne skifte det gamle ud så det blev mere min nuværende stil rundt omkring. Jeg er på ingen måde færdig endnu, men jeg tænkte nu alligevel at I lige skulle have lov til at se lidt detaljer som det ser ud lige pt. ;) Here you go!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)