Mine køb i Februar 2020

*Ryster på hovedet af sig selv* "Mit "mindre shopping"-mål må starte fra Februar af." Som om! Det fik jeg da hurtigt smadret. *Haha* For fanden GiZ! Men jeg var jo også på en stor genbrugsjagt og jeg var en tur i Odense for at hygge med Jeanette og de to gange gik det altså galt. Så i denne måned har mit "mindre shopping"-mål slet ikke eksisteret. Men! Jeg har - hvis jeg selv skal sige det - købt nogle ret så lækre ting denne måned, og i dag viser jeg mine favoritter frem.

I denne måned modtog jeg mine sidste to ordrer fra BeautyBay, og denne gang havde jeg bestilt deres to mini paletter i farverne "Nude Matte" og "Fiery Matte", deres store "Evolve" 42 øjenskygge palette samt fire makeup brushes til min samling. Paletterne er fantastiske til de naturlige hverdagslooks og farverne er så smukke! Jeg er så glad for at jeg besluttede mig for at købe dem. De små er perfekte til at have med i tasken, hvis man har brug for at have makeup med. Og den store har de helt perfekte farver til blå øjne. Derfor blev den også bestilt hjem.

Jeg havde også bestilt et nyt mobilcover fra eBay for nogle måneder siden, og det ankom også i denne måned. Det er et virkelig fint grønt silikone cover - den perfekte støvede grønne farve som jeg elsker - så det er jeg virkelig glad for.

Som nævnt lige før, så var jeg jo på en større genbrugsjagt tidligere på måneden og der købte jeg nogle ret lækre ting. Den første ting var blandt andet et spejl - med en ramme jeg har flere af på mine billedvægge - og nu er det så også blevet malet. Derudover fandt jeg nogle gevir og mini metal spande som jeg også allerede har fået taget i brug og jeg elsker dem. Disse ting var jeg så heldig at finde til halv pris hos Loppeladen her i Faaborg.

Som jeg har nævnt i mit "Mine mål for 2020" indlæg her på bloggen, så vil jeg i år skifte nogle af mine ting og nips ud med nye der er mere min stil, og i denne måned købte jeg faktisk en del. Jeg købte blandt andet et sort plaid i Føtex, da det var til halv pris, og jeg har altid gerne ville have et sort et, så nu skulle det altså være. Og nej jeg har på ingen måde brug for flere, men men men... :P

Det samme gælder med de tre bøger I ser på billederne som jeg købte i Føtex. Det er en trilogi der hedder "Dronningen af Tearling", og jeg var så svine heldig at finde den første bog - som jeg ellers ikke kunne finde blandt de andre bøger på tilbud - på nogle andre hylder, hvor en person havde smidt den sammen med de to andre. Det må have været en der fortrød. Men heldigt for mig. :D De lyder nemlig super spændende.

Jeg har også fået købt en ny opvaskebørste - også fra Føtex. Jeg har længe kigget på denne slags, men aldrig fået en købt fordi de jo ikke er så billige. Men i denne måned besluttede jeg mig altså for at det skulle være. Så jeg købte en af disse flotte børster fra "Smart Microfiber System" og et refill hoved til den. "Stråene" i børsten kan enten være disse brune hestehår eller de hvide (grå) stride af slagsen af som jeg ikke lige kender materialet på. Jeg foretrækker disse lidt blødere strå og så ser det også bare bedre ud med de mørke hår. *Haha*

Flere ting jeg købte til hjemmet i denne måned er blandt andet nogle sorte lanterner fra IKEA, nogle sorte viskestykker fra Bilka og nogle sorte klarklude fra Normal. Så nu kunne jeg få smidt noget af det gamle lort ud som jeg har haft i alt for mange år. Fantastisk!

Og sidst men ikke mindst, så kan man endelig få nogle ler-urtepotter i andre farver end orange i Føtex, og jeg faldt pladask for denne kolde brune farve. Så jeg købte to små og en størrelse større end dem til mine planter i køkkenet. Jeg er ellers ikke stærkt i det med planter og grønne fingre, men jeg prøver, og det giver altså et lækkert touch ude i køkkenet med nogle rå krukker og grønne planter.
Phew! Sikke mange ting det blev til i denne måned, og dette er kun en lille brøkdel af det hele. Dette er mine absolutte favoritter ud af alt det jeg købte. Så det har været en dyr måned hvor mit VISA-kort har hængt løst på håndleddet. *Haha* Men jeg skal altså til at stramme mig an. Så i Marts kommer der lås på kortet. Men hvad med jer? Har I fået købt noget lækkert i Februar?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)