Mit ReadAThon denne gang gik ....

... ikke helt som planlagt.

Jeg endte med at blive inviteret på middags-grill-hygge hos de gamle, da min søster (+mand) og min skønne niece ville komme til Sydfyn - kun i lidt timer - og dem ville jeg da gerne lige tilbringe et par hyggelige timer med og.. få lidt lækker middagsmad. Så jeg takkede ja og blev hentet omkring middag. Og hvor var det dog dejligt med lidt social hygge og pludren med lille Saga. For fanden hvor jeg elsker den lille trold. Så jeg kom først igang med mit ReadAThon et par timer efter det egentlig var gået igang. Men det var okay. Jeg ville ikke misse lidt familiehygge.

Og så gik læsningen ellers igang. Jeg var igang med at læse den sidste bog i serien "Unearthly" af Cynthia Hand, og jeg var ret sikker på at jeg ville nå at læse den færdig til dette ReadAThon - hvilket jeg også gjorde i dag, Søndag, et par timer før det hele var ovre. Jeg havde lige en enkelt pause i går hvor jeg fik lavet aftensmad, spiste den og så lidt YouTube-videoer og så læste jeg indtil jeg hoppede i seng omkring midnat. For ja jeg er altså ikke en af dem der kan lave en all-nighter. Det er jeg simpelthen blevet for gammel til og min døgnrytme skal ikke ikke smadres mere end nødvendigt.

Selvom vækkeuret var blevet sat til kl 7 i dag, så brugte jeg næsten to timer på at vågne ordentligt op. Jeg gik rundt som en zombie og fik hverken taget mig et bad, taget opvasken eller noget som helst i den retning. Så jeg endte med at kravle i noget tøj, lave nogle pandekager til sen morgenmad og så gik jeg igang med at læse igen. Det er faktisk først nu her at jeg kan tænke lidt klart igen og overvejer at lave lidt praktisk. Men den næste bog i bunken skriger nærmest på at blive taget hul på, såå.. Jeg tror at jeg ender med at holde 100% Søndag i stedet for. Og langt om længe få taget hul på de snacks jeg havde købt til ReadAThon - og som jeg endnu ikke har spist en eneste krumme af.

Så ja mit ReadAThon denne gang blev altså ikke helt som planlagt, men det er helt okay. Jeg fik hygget, slappet af og læse, så det er helt fint. :)
Hvad med jer andre der deltog? Hvordan er det gået hos jer?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)