Dagen-før-ReadAThon forberedelserne og bogbunken

Jeg plejer egentlig at skrive et forberedelses indlæg til ReadAThon flere dage (nogle gange mere end en uge) før arrangementet, men denne gang bliver det altså dagen før. Jeg har haft alt for meget om ørerne og for at være ærlig, så var jeg ikke klar før nu. *Hehe* Så i dag vil jeg gennemgå de ting jeg har og vil forberede til i morgen og hvad jeg har planer om mht. hele weekenden.

Jeg er egentlig ved at være 100% klar allerede, men jeg mangler lige lidt småting. Jeg ville egentlig også gerne have gjort lidt rent, men det kan vente til efter weekenden. Så jeg skal ikke stresse her dagen før. Men får jeg tid og overskud til det senere, så tager jeg lige en hurtig dans med støvsugeren. Jeg har også fået handlet alt ind i dag, så jeg behøver ikke at skulle gøre det i morgen lige inden det hele starter. Det er så rar en følelse.

Udover morgenmad og aftensmad, så har jeg købt lidt hygge-snacks og det blev blandt andet til lidt osterejer, Haribo ferskner, lidt chokolade, noget latte macchiato til den varme kakao-drik og en lækker ananas/mango sparkling water. Mmmm... det bliver så godt! :P Jeg kunne sagtens have købt en masse mere, men af erfaring, så får jeg faktisk ikke snacket så meget når jeg sidder og læser i så mange timer. Så jeg har valgt ikke at købe en masse og holde mig til et par enkelte forskellige ting. Og så har jeg jo også en cola stående, som jeg købte for nogle dage siden og nogle frugtkarameller som.. ja jeg har haft stående i skabet længe, så jeg kommer på ingen måde til at mangle noget. Det skulle lige være praktiske hverdagsting, men jeg tror jeg har det jeg skal bruge, så det må vente med at blive købt til i næste uge. Så ja. Jeg har alt hvad jeg skal bruge til weekenden nu.

Bogbunken til weekenden er meget lille. Jeg er ikke længere en hurtig læser, så det ville være urealistisk at lave en bunke på 5-10 bøger eller derover. Og jeg er ikke typen der læser i flere forskellige bøger på samme tid, så for mig handler det om én bog og når den så er læst færdig går jeg videre til den næste. Og da jeg lige er gået igang med den ene af disse, så er det nok kun den jeg kommer til at sidde med i weekenden. Men skulle jeg få læst den færdig, så ligger den næste bog klar.

Bogen jeg så starter med er "Vejen til Helvede" som er tredje og sidste bog i serien "Unearthly" af Cynthia Hand. En serie jeg købte på forlagets webshop i sidste måned da de var på tilbud.
Og den næste bog i køen bliver så "Jordmassens Dronning" som også er en tredje og sidste bog i en serie. Nemlig den der hedder "Bjergtaget" af Sidsel Sander Mittet. Denne bog har jeg været så heldig at få tilsendt af forlaget så jeg kan læse og anmelde den her på bloggen.

Så min TBR bunke til ReadAThon er altså kun på to bøger.

● Hvor har jeg planer om at sidde/ligge og læse?
Hvis vejret bliver til det så skal jeg helt sikkert sidde ude på altanen og læse. Så længe solen står på derude selvfølgelig. Og derudover så bliver det enten i min lænestol eller i sofaen. De steder vil blive brugt når det er for koldt på altanen eller hvis det regner. Men jeg krydser fingre for at vejret bliver godt så jeg kan sidde derude sammen med Cosmo og hygge.

● Hvor mange gange har jeg deltaget i ReadAThon?
Første gang jeg deltog var i Marts 2015 og jeg har deltaget hver gang siden. Så det må blive til min 11. gang denne gang. Og nu må vi se om det bliver den sidste, for dem der står for ReadAThon har valgt at stoppe. Men jeg har vist set et sted at en anden ville tage over, men nu må vi se hvad der sker. Det ville i hvert fald være ærgerligt hvis det skulle stoppe. For det er et virkelig hyggeligt arrangement som hele verden deltager i. Så nu må vi se hvad der skal ske.

● Deltager jeg i alle 24 timer?
Altså jeg skal lige sove mine 6-8 timer om natten, men ellers ja. Og der bliver selvfølgelig også nogle pauser en gang imellem når der skal laves mad, tages bad og andre fornødne ting. Men jeg læser så meget som muligt hele weekenden. Og jeg stopper jo ikke når klokken bliver 14 om Søndagen selvom selve arrangementet stopper der. Såå.. tja.. Jeg læser så meget som jeg kan. ;)

● Hvor vil I kunne se mine læse-opdateringer i weekenden?
Jeg ved ikke om jeg laver et løbende opdateret indlæg her på bloggen, som jeg ellers plejer at gøre, men jeg vil helt klart lave et afsluttende indlæg, så det kan I se frem til senere på Søndagen. Men hvis I gerne vil have løbende opdateringer, så ville mine Twitter, Instagram og Goodreads profiler være et godt sted at kigge ind forbi. Der vil der helt klart blive postet i løbet af hele weekenden og gerne flere gange om dagen. Så følg mig gerne alle tre steder.

2 kommentarer:

 1. Åh, dine billeder er altid så stemningsfulde :) Jeg har også været i sidste øjeblik, men nu glæder jeg mig helt vildt. Håber du får et skønt readathon! Og årh, den kop har jeg også <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød. :) Mange tak.
   Jeg håber også at du får en god læse-weekend og jeg er glad for at du er glad for det krus du vandt. :D <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)