Det går sku ikke skide godt lige for tiden - MEN!

Puha... Hvis ikke at I har læst mit "Min stalker er muligvis tilbage"-indlæg, så synes jeg at I lige skulle skimte det lidt igennem, for ja... Han er tilbage. Det hele startede op igen i Tirsdags, og både Onsdag og Torsdag stødte jeg på ham igen. Begge gange var jeg heldigvis sammen med andre, så nu er jeg ikke den eneste der er vidne til hvordan han opfører sig. Begge gange var nede ved Føtex og i det vi kom ud af butikken. Men jeg var heldigvis hurtig om Onsdagen og fik taget et billede af hans nummerplade, så nu har jeg den hvis det ender ud med at han skal meldes til politiet. Så han kan bare lige vove på at gå skridtet videre. Han har dog skrevet til mig i Torsdags, men jeg har ikke læst beskederne, da jeg ikke vil have at han kan se at jeg har set han har skrevet. Så dem ignorerer jeg.

Jeg er dog ikke stødt på ham siden, men jeg er stadig ikke klar til at bevæge mig rundt væk fra hjemmet alene endnu. Jeg skulle ellers have haft en tid hos lægen i sidste uge, men jeg har endnu ikke kunne finde mulighed for at komme derned. Men jeg vil prøve i denne uge og se om bostøtten kan være min chauffør. Jeg vil ikke ende med at stå i samme situation som i Tirsdags igen. Men ja.. Skal have et telefonmøde med sagsbehandler i morgen, så jeg er lidt nervøs for hvordan han tager nyheden om at jeg endnu ikke har været ved lægen. Men han må sku kunne sætte sig ind i situationen og bære over med mig.

Men alt det her har så desværre også været årsagen til at jeg virkelig har haft det skidt på det sidste. Jeg sover virkelig dårligt om natten, jeg er pisse nervøs for at gå udenfor en dør og jeg har stort set ikke brugt altanen i det gode vejr. Jeg er så bange for at der bliver sparket til min PTSD igen og at jeg endnu en gang skal slås med den dumme angst for mænd.

Jeg har dog haft nogle hyggelige stunder ind imellem alt det her. I Onsdags var jeg ude hos mine forældre da min søster (+mand) og min lille skønne niece var på besøg. Jeg fik en masse alene-tid sammen med den lille trold og det er altså bare guld værd at hun nyder at tilbringe tid sammen med "måst" (moster). ♥ Og hun puttede sig godt ind til mig da jeg på et tidspunkt havde hende oppe i armene. Det har hun gjort én gang før da hun var begyndt at gå. Det er så dejligt med den slags kram og putten.

Jeg har også haft nogle hyggelige timer sammen med en af ADD-tøserne. Hun er nu en af dem der har set min stalker IRL. Hun har simpelthen den skønneste humor og hun endte med at være min egen personlige bodyguard her i Torsdags. *Hehe* Og en af naboerne var også lige med nede og handle i dag - just in case at han dukkede op - og vi endte med at tilbringe 4-ish timer nede på græsset. En tradition vi tidligere har haft og det er muligvis noget vi skal have sat igang igen.

Så lidt positivt sker der også, men for fanden hvor er det svært at holde angsten på afstand. Og jeg bliver bare så træt når jeg bruger så meget energi på den slags. Men jeg prøver at holde humøret oppe. Og forkæle mig selv. ;) Den frugtsnitte I kan se her på billedet? Den nød jeg i Torsdags, men i dag har jeg købt en igen (med endnu flere bær på) for hold da op hvor var den god! Så den vil jeg nyde her om et par timer sammen med en god bog og en kom choko mokka.

Jeg vil smutte. Skal have lavet en lille hurtig pastasalat og den tror jeg at jeg vil prøve at nyde ude på altanen. Hvis ikke det er alt for varmt derude. Wish me luck!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)