Det kan simpelthen ikke være rigtigt - nu skal der ******* ske noget!

Imens jeg sidder og forsøger at køle af efter et par timer på altanen midt i aften-heden fra solen, så tænkte jeg at jeg lige ville opdatere jer på det der er sket i privaten siden min sidste update. Der er ikke sket meget, men der er dog sket lidt ... og noget der skulle have været startet op er.. ikke blevet til noget alligevel. Story of my life. Eller.. Endnu en byggesten til mit evige-uhelds-palads.

Sidste gang kom jeg med et mirakel-update - maleren havde været forbi før første gang i de 5 måneder hvor jeg havde ventet på at hun skulle komme forbi. Men reparationen af mine vægge og det efterfølgende malerarbejde kom aldrig igang. Ikke nogen overraskelse der. Det er typisk udlejer og hans uduelige lakajer. Men selvom det er ganske normalt fra deres side af, så er det virkelig noget der sparker vreden og hadet til dem igang. For fanden hvor er det altså bare sløset og umenneskeligt at være sådan over for sine lejere. Og det får de fandme også at vide i næste uge når jeg igen tager fat i dem. For der kommer nemlig til at opstå endnu et problem her de næste par dage, og det er et problem de kunne have undgået hvis de havde overholdt det de lovede tilbage i Februar. For ja.. der kommer jo en fandens masse vand her de næste par dage, og det betyder at mine vand-skade-problemer i stuen kun vil blive værre. Så jeg skal have fundet spande frem igen hvis nu der ender med at komme vand ind fra altanen igen. Ikke noget jeg ser frem til.

Og der er begrænset med tid at bruge på den slags fremover. For kursus, møder osv er allerede i fuld gang, og det betyder at jeg ikke kan blive hjemme og vente på folk der aldrig dukker op. Så nu må de fandme se at tage sig sammen og stramme deres ædlere dele til hvis ikke de vil have at folk sætter kommunen igang med at undersøge dem i hjørnerne. For shit det bliver deres død økonomisk. Men det er jo egentlig hvad der skal til før at de fatter alvoren af det hele. Og uanset hvad, så undersøger jeg netop det nærmere i morgen når jeg skal snakke med bostøtten. Nu har jeg sku fået nok!

Siden da har Jeanette født en skøn lille dreng som jeg glæder mig helt ekstremt til at hilse på en dag. Jeg har fået hygget på altanen med gode bøger og min lille pelset skat. Mine køkkenlåger er blevet rettet lidt til, så de hænger mere lige nu, men et par af dem lukker ikke helt i, men det kan altid rettes til. Jeg har fået hentet medicin på apoteket, men har virkelig ikke lyst til at tage det i brug da det er så klamt og varmt og jeg derfor ikke ønsker at skulle slås med at klistre endnu mere til alting. *Suk* Jeg har været nede og få god mad hos de gamle. Jeg har fået lavet et par nye makeup looks til bloggen og.. jah.. I morgen smider jeg en omgang farve i håret og så skal jeg fandme bare nyde et par fridage uden planer. For i næste uge skydes den alm. trælse hverdag igang igen.

Jeg håber at I får en god weekend derude på den anden side af skærmene. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)