"Born from Magic" af Anette Guldager Boye er nu også på Dansk!

Reklame for Forlaget Mellemgaard og forfatter Anette Guldager Boye - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
I Oktober sidste år anmeldte jeg "Born from Magic" af Anette Guldager Boye - Læs anmeldelsen her - og da den var på Engelsk var der nogle stykker der ikke helt vidste om det var en bog for dem. Og sådan er der jo nogen der har det. Nogen vil helst læse bøger på Dansk, andre Engelsk, og så er der folk som mig der læser begge dele. Men det betød altså at folk der er mest til Danske ikke rigtig hoppede med på vognen mht. denne bog. Men som jeg også skrev i min anmeldelse, så var der en Dansk version på vej. Og den kan man altså købe nu! Find den hos Forlaget Mellemgaard. ;)

Anette er allerede i fuld gang med to'eren og I kan tro at jeg glæder mig til at den er færdig og jeg kan få den hjem til anmeldelse. 🖤


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)