Mine køb i Juni 2020

Når det er varmere i vejret og derfor varmt nok til at sidde og læse ude på altanen, så tilbringer jeg mest muligt tid derude. Men der er efterhånden dukket et problem op når jeg sidder og læser. Jeg får så ondt i nakken. Også selvom jeg bruger mit bookseat. Det er simpelthen for lavt til at det er behageligt. Jeg har ikke noget bord eller en hylde ved mit møbel som jeg kan bruge. Så sidste år gik jeg faktisk med tankerne om at finde noget der kunne løse det problem, men fik aldrig tænkt tanken færdig. Men i år skulle der altså ske noget. Derfor begyndte jeg allerede i sidste måned at kigge efter en af de der serveringsbakker til sengen med ben, men de ville ikke helt kunne løse problemet - kun delvist. Så da jeg så denne bakke til bærbar på ben fra Jysk, så var jeg straks sikker på at den ville være perfekt. Med denne kan jeg nemlig have min bog liggende på den vippe-plade den har eller bruge mit bookseat med bogen i når pladen ligger ned. Så den har hele to læse-stillinger. Perfekt! Og så er den super simpel og sort. Just how I like it. Nu skal der satme læses på altanen!

Jeg kigger egentlig ikke efter tøj for tiden, men jeg faldt over disse grønne blomstrede korte bukser i Føtex og tænkte at de ville være fine her til Sommer. Og så var de billige, så jeg besluttede mig for at forkæle mig selv med dem i denne måned. Og de er simpelthen så bløde! Og så er de ikke sorte, som jo ellers er det jeg primært går med. :P Så de giver lige et hint af farve til mine outfits.
Og nogle dage efter så jeg disse Mads Christensen sokker med regnbuefarvede pletter - også i Føtex. Jeg ved godt at det er herre sokker, men.. jeg kunne ikke stå for dem, så de blev altså mine.
Jeg var egentlig også stoppet lidt med at købe ting til hjemmet, men da jeg faldt over dette sorte viskestykke i Føtex, så kunne jeg altså ikke lade være med at købe det med hjem. Jeg har hørt at økologisk bomuld skulle være godt til fx viskestykker, og så er jeg jo så småt ved at skifte alt det gamle ud jeg købte for 10 år siden, så nu skal det testes. Og er det godt, så kunne jeg godt finde på at købe et par stykker mere og så få smidt de sidste gamle ud.

Jeg bruger sugerør flere gange om ugen, og jeg er begyndt at bruge genbrugelige plastik sugerør som kan rengøres, men jeg har kun et par stykker, så jeg ville gerne have lidt flere til samlingen. Og da faldt jeg over dette sæt metal sugerør inkl. børste og pose på eBay. Jeg har ellers gået en stor bue udenom metal sugerør, men nu skulle de altså prøves, og jeg er faktisk gået hen og er blevet ret glad for dem. Og jeg elsker at der er tynde og et tykt sugerør i sættet. Så har man nogen til lidt af hvert. Det kan jeg varmt anbefale at man køber.

Da jeg var lille havde jeg en del lykketrolde i mange forskellige størrelser og farver, men de røg alle ud på et tidspunkt og det fortryder jeg ret voldsomt den dag i dag. Jeg har derfor brugt et par år på at lede efter en til "ingen penge", og i denne måned var jeg så heldig at finde en lykketrold med grønt hår i en af vores lokale genbrugsbutikker. Den havde noget mærkeligt tøj på samt den havde en lille mini trold limet til den ene hånd. Men den fjernede jeg da jeg gerne ville lave om på den. Så blev hånden perfekt til en kost. Den skulle nemlig være en skov-trold med en witchy stil. Og nu er den færdig! Jeg er super glad for resultatet. I kan se lidt før-billeder på instagram.

Vi er så heldige at vi har fået en lille Minimal-butik her i Faaborg - altså en mini-version af Normal, og jeg har været dernede en enkelt gang denne måned. Det jeg var på jagt efter var den Palmolive Italian Gardens shower gel, som de har reklameret for. Heldigvis er den en del af det lille sortiment af varer som vi har her i vores lokale Minimal-butik, og den dufter altså bare lækker! Jeg kunne godt finde på at tage derned og købe en mere i næste måned. :P Elsker citrus!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)