Jeg trænger SÅ meget til noget ferie!

... Og det må gerne være et sted hvor det er koldt og lækkert. For hold da helt christ hvor er det dog klamt varmt i lille Danmark lige nu. Jeg har ikke kunne holde ud af at have tøj på i flere dage - og det gælder alle døgnets 24 timer - og hvis jeg kunne tage huden af, så havde jeg sku gjort det. Jeg kampsveder selv når jeg sidder helt stille og er splitternøgen foran blæseren der kører på højeste niveau. er det altså for meget! Jeg har sagt det en milliard gange før, men jeg gentager gerne igen - jeg freaking HADER Sommer! Jeg kan ikke holde det ud!

Det hjælper selvfølgelig heller ikke når ting stadig vælter ned om ørerne på mig og går galt. Det er som om dette år har skruet 100% mere op for mine normale konstante uheld.

Jeg havde jo egentlig fundet noget medicin der kunne holde min psoriasis lidt nede, men da jeg så ringer i denne uge for at få fornyet min recept siger de at det ikke kan lade sig gøre, da sygehuset har afsluttet mig. WTF!?!? Er det min skyld at der er Corona? Er det min skyld at jeg derfor ikke måtte komme til min sidste tid derinde? Og havde vi ikke en aftale om at jeg stadig skulle kunne få min medicin selvom jeg ikke skulle derind hver måned? JO! Men det havde de så pludselig slettet. Så nu har jeg måtte få en ny tid derinde for at kunne få adgang til min medicin igen. Jeg er rasende!

Og nu hvor vi er ved det med sygehuset, så er jeg også blevet henvist til knæ-afdelingen af min læge. Sagsbehandleren krævede at få svar på hvad der skal ske med mit knæ for at kunne starte op på praktik, så jeg måtte jo ned forbi doktoren for at få det undersøgt. Efter et par træk og vrid mente hun at det er mine ledbånd og/eller menisken som er ødelagt. Så der skal tales med sygehuset for at se hvad der skal ske. Og nu venter jeg på en indkaldelse. Men det er åbenbart ikke alvorligt nok for kommunen at vente på, så jeg skal til samtale med praktiksted allerede på Tirsdag. Så er det sku heldigt at jeg havde afslutning på kursus i denne uge, for så ville jeg ikke kunne møde op. Så nu må vi se hvad de siger. Mine skånehensyn skal i hvert fald smides på bordet dernede og så må vi se om de kan acceptere det. Men under alle omstændigheder, så kan jeg ikke starte før efter min Sommerferie. Og den har jeg valgt skal være i uge 29, 30 og 32. Og så har jeg to uger mere i Oktober. Og det kan de IKKE ændre på. Basta! Og derudover kommer der jo alle mine sygehusbesøg. Men de problemer tager jeg først til den tid.

Alt dette sker selvfølgelig midt i den kamp vi har med den elendige og ustabile maler udlejer har sat til at udbedre vandskaderne fra Nytåret. Hun er endnu ikke kommet igang, men hun har denne gang - for hun har snart lovet mange forskellige tider med os uden at dukke op - lovet at hun kommer i morgen, Mandag, kl 7 og starter op. Og den aftale har hun lavet med både min underbo og mig. Så vi er spændt på at se hvem hun vælger at overholde aftalen med. Og jeg har IKKE tænkt mig at tømme badeværelset før hun står og banker på min dør. Jeg gider ikke stå i samme situation som sidste gang. Og hvis hun forventer at skulle bruge flere dage på det, så må hun vente med at komme ind om Tirsdagen til jeg kommer hjem fra mit møde. Jeg vil fandme ikke ændre mere på mine aftaler og min hverdag for den kost. Nu kommer det til at gå efter MINE tangenter!

Så ja.. I kan nok høre at det stadig ikke går skide godt. Og jeg er pisse træt af al den modgang. Jeg synes simpelthen ikke at det er fair at jeg stadig skal væltes af dumme hændelser og forfærdelige mennesker efter så mange år på denne fucked up klode. Nu synes jeg sku snart at det er min tur til medgang og gode ting. Er det så uretfærdigt af mig at ønske det?

I dag er derfor den sidste fri-dag jeg har inden al kaosset starter op igen. Og jeg forsøger derfor at læse lidt og få mine tanker over på noget andet end alt det der fremprovokerer min angst. Jeg håber at I har haft en langt bedre uge end jeg har. Og kryds fingre for at de næste par uger går hurtigt så jeg langt om længe kan holde lidt ferie og holde fri for alt det her. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)