DIY: Min lille Witchy Forest Troll

Som jeg også fortalte i mit "Mine køb i Juni 2020"-indlæg for nogle dage siden: Da jeg var lille havde jeg en del lykketrolde i mange forskellige størrelser og farver, men de røg alle ud på et tidspunkt og det fortryder jeg ret voldsomt den dag i dag. Jeg har derfor brugt et par år på at lede efter en til "ingen penge", og nu var jeg endelig så heldig at finde en i en af vores lokale genbrugsbutikker i sidste måned. Jeg havde nemlig en lille DIY i tankerne med den, og nu er det blevet tid til at vise resultatet frem. Jeg postede et billede på instagram og jeg viste den også frem i det førnævnte indlæg, men jeg tænkte at jeg lige ville gennemgå processen med jer i dette indlæg. Og vise lidt flere close-up billeder.

Da jeg fandt den havde den noget neon grønt hår, en lille hvid blonde-kjole på samt rosa strømpebukser og lyserøde sko. Og i hånden havde den en lille mini-trold med pink hår limet fast. Slet ikke noget jeg ville havde valgt til den, men det grønne hår og formen på hånden gjorde den perfekt til min lille DIY. På billedet ovenover ser I tøjet og en midt-proces af nogle af detaljerne jeg lavede til den. Stenen på navlen, halskæden og kosten var nemlig det første jeg lavede ved/til den. Og se lige hvor perfekt den hånd er til en kost! :D Jeg er så glad for at jeg fandt netop den trold.

Men ja.. Nu skulle transformationen altså sættes igang.

Jeg havde en masse problemer med at lave et outfit til den, så jeg endte ud med at bruge en rest af noget sort filt jeg havde liggende og jeg syede den direkte på den. Jeg ville ønske at jeg havde haft noget mere så jeg kunne lave en større trøje, men nu blev det altså sådan her.

Kosten er lavet et grene nede fra haven. Den blev ikke helt så god som jeg havde håbet, men nu skulle den jo være ret lille og ret kort, så det var svært at få den til at være anderledes end det den endte ud med at være. Og den er jo egentlig fin. Og den passer perfekt i "revnen" i hånden på trolden og længden blev også ret god. Så jeg er okay tilfreds alligevel.

Den skulle selvfølgelig også have en lille flaske med urter og magisk støv. :P Så der kom lidt hvidt glitter i en lille glasflaske med korkprop og toppet med lidt lavendel. Og heksegryden skulle den selvfølgelig også have, så jeg brugte det sidste sorte cernit jeg lå inde med, tilføjede en hank af noget snoet ståltråd og smed en lille glaskugle ned i - som en lille krystalkugle. Perfekt!

Håret havde jeg virelig også mange problemer med. Til at starte med blandede jeg en mørkegrøn af noget ansigtsmaling jeg har, men det ville simpelthen ikke tørre uanset hvor mange dage jeg gav det tørretid. Og jeg synes heller ikke at det ville blive mørkt nok. Så jeg besluttede mig for at tilføje noget hårspray-farve - sådan en til udgroninger - i en brun farve, og nu begyndte det at ligne det jeg gerne ville nå frem til. Men igen - det ville bare ikke tørre! Jeg besluttede mig dog for at det ikke var vigtigt, da den alligevel bare skal stå til pynt. Så jeg lod det være. Men der manglede altså stadig noget.

Der skulle tilføjes lidt blade i håret og så skulle den altså have en lille krystal-krone! Jeg havde nogle glas-krystal-stave liggende og dem "bandt jeg sammen" med noget ståltråd og fastgjorde rundt om håret. Den blev dejligt rustik og lige hvad jeg havde i tankerne. Men igen - der manglede noget. Så jeg fandt lidt gamle negle-sten frem i former af måner og stjerner og limede dem på hist og her. De blev også til et par små øreringe og en lille krystal-detalje på kinden. Og sidst men ikke mindst, så tilføjede jeg også et par vipper. Disse er små dele af et par jeg havde liggende og som jeg aldrig brugte. De var umulige at sætte på, men på kom de altså. Måske lidt skævt, men det ser man ikke på afstannd. *Hehe* Og det var så det. Nu er min "Witchy Forest Troll" færdig!

Den står nu og pynter fint på en lille hylde på min billedvæg.


2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)