Hvad ville du gøre hvis du vandt i Lotto? - "A Chance of a Lifetime" af Kate Clayborn

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Kate Clayborn - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Der skulle et par mislykkedes og forkludrede forsendelser til før jeg endte med at have hele denne serie i hus, men det lykkedes endelig for Flamingo og jeg at få det løst, og nu kunne jeg endelig komme igang med denne serie, "A Chance of a Lifetime" af Kate Clayborn. En serie som jeg har glædet mig meget til at læse, da den er bygget op på en måde som jeg er gået hen og blevet ret stor fan af - En gruppe venner med "hver deres" bog som man kan følge dem i.

De er nu blevet læst og jeg er klar med en anmeldelse af dem. ;)

Tre veninder - én lotto kupon = Gevinst!
Det er hvad Kit, Zoe og Greer ender ud med. En gevinst på en okay stor sum penge til deling. Men hvad skal de gøre med dem? Alle tre har vidt forskellige planer.

Kit Averin har aldrig før spillet Lotto og da slet ikke med den baggrund hun har. En alkoholisk far der er ludoman. Men da hun og veninderne en aften sidder sammen og beslutter sig for at prøve, så havde hun ikke forventet andet end en nitte. Men nu står de så her. Med en stor sum penge værd. Flere millioner. Men hun vil ikke lade sit liv påvirke af gevinsten. Hun vil beholde sit arbejde som naturvidenskabelig akademiker på det lokale universitet. Der har hun det godt og det passer hende fint hvis ingen får at vide hvad der er sket. For hun vil ikke ændre på sit liv. Hun har endelig fået en rolig og stabil tilværelse. Barndommen var ret kaotisk og det vil hun ikke tilbage til. Men der er dog én ting hun gerne vil ændre på. Hun vil have et hjem der er hendes eget. 100% hendes. Og det må gerne være et hjem hun kan gøre til sit eget og stadig bibeholde det historiske i detaljerne. Og sådan et hus finder hun og det kræver ganske rigtigt en kærlig hånd.

Men hun får ikke lov til at føle sig jordbunden længe. For der er bud efter hende. Der er en headhunter efter hende. En charmende rekrutteringsekspert dukker op på hendes arbejde og tilbyder hende det perfekte job i Texas. Et job der vil give hende uendeligt af muligheder for at udnytte sin evne og udfordre sine grænser. Men det er alt for langt fra hendes nye hjem, veninder og alt det hun kender til. Vil hun overhovedet kunne sige farvel til det?

Ben Tucker er fast besluttet på at overtale denne Kit til at tage imod deres tilbud, men det bliver ikke nemt. Hun nægter at tage imod det, og som tiden går opstår der uventede følelser imellem dem. Følelser der ville ødelægge alt for ham, hans firma, Beaumont Materials, og hans fremtidsplaner med sin arbejdspartner. Men han giver ikke op. Så længe han er i byen for at hjælpe sin tilskadekomne far, så vil han presse på. Det viser sig dog hurtigt at han begynder at tvivle på sine egne planer jo længere tid han tilbringer i familiens genbrugsbyggemarked og som han tilbringer sammen med denne spændende kvinde.

Ingen valg bliver nemme. Og da slet ikke da noget forfærdeligt sker i Kits familie og han selv bliver nødt til at tage tilbage til Texas. Beslutninger bliver taget bag ryggen på folk og har store konsekvenser for alle. Bliver de beslutninger altødelæggende eller kan der rettes op på dem? Og er deres følelser til hinanden dømt til at fejle?

Min Goodreads rating:


Zoe Ferris siger sit job op da hun vinder i lotto. Hun var ikke glad for sit job og hun fik mere og mere dårlig samvittighed overfor de folk hun havde med at gøre. Det var for umenneskeligt for hende. Så nu vil hun tage ud på en skøn rejse. Ud og opleve noget andet. Men.. hun kan ikke rigtig få taget sig sammen til at få det planlagt. Det er som om der er et eller andet der forhindrer hende i at tage skridtet. Noget der nager hende. Noget hun bliver nødt til at få rodet op i. Folk hun bliver nødt til at rette op på sine fejl hos. Og den første bliver O'Leary-familien. Deres sag sidder stadig fast i hende og det var så trist at se hvordan de blev behandlet efter at have mistet en af deres sønner. De skyldige slap alt for let. Og det vil Zoe nu råde bod på.

Men det er ikke forældrene hun finder på deres adresse. Det er i stedet deres anden søn, Aiden O'Leary. Og han virker på ingen måde glad for at se hende og han ønsker da slet ikke hendes undskyldning. Men en idé falder ham ind da han ser hende i indkørslen. Måske er der alligevel noget hun kan hjælpe ham med.

Aiden O'Leary har nemlig store planer, men det kræver at han har en kone eller forlovede for at den plan skal lykkedes. Og da Zoe står og tilbyder at hjælpe med det han har brug for, så tager han chancen og headhunter hende til at være hans falske forlovede. Hun skal hjælpe ham med at få en handel i hus. En handel som han har planer om at gøre for de penge de fik fra forliget. Et sted som han vil bygge videre på til minde for sin afdøde bror. Han vil nemlig købe den lejr som de var på og som de elskede da de var børn. Hun skal hjælpe ham med at bedrage de nuværende ejere og vinde over de andre interesserede købere.

Det virker til at startede med som om det bliver hans sværeste udfordring at bedrage så det ryger ud af ørerne på ham, men det ender med at være nemmere end først antaget. Især fordi det viser sig at denne Zoe både er sjov, kærlig og super charmerende. Ting som gør at det går op for ham at han ikke helt kan blive ved med at hade hende. Og jo mere de virker glade for hinanden jo nemmere er det at lyve overfor sælgerne. Men vil deres følelser for hinanden ende ud med at være det modsatte af en fordel i hans planer for lejeren? Hvad nu hvis folk finder ud af at de har bedraget dem alle sammen? Og vil det overhovedet være en god idé at han finder sammen med hans forældres fjende? Et det dømt til at gå galt?

Min Goodreads rating:


Greer Hawthorne har aldrig følt sig stærk. Aldrig følt at hun kunne få lov til at leve livet som alle andre. Men det har der været en god grund til. Hun har arvet en sygdom som gør at hun helst ikke må komme til skade, da det kan være dødeligt for hende. Derfor har hun altid været pakket ind i vat og hendes familie og venner har altid været alt for overbeskyttende. Men da hun vinder i lotto så tager hun chancen og forfølger en af sine drømme. Hun vil gerne tage en uddannelse og med tiden komme til at bo for sig selv - klare sig selv. Uden at føle at hun ikke må gøre noget på egen hånd.

Men hendes drøm er tæt på at blive ødelagt. Der er sket en misforståelse da hun meldte sig ind på de forskellige fag, og hun står nu og mangler ét for i det hele taget at kunne få sin dimission og derved færdiguddanne sig. Og der er ikke lang tid til at få rettet op på den fejl. For hun skal være færdig. Hun kan ikke udskyde det. Hvis det sker, mister hun det job hun er blevet lovet og allerede er blevet ansat på når hun blive færdig. Så nu skal der tænkes kreativt. Og ud af det blå dukker der en uventet mulighed op. Hendes bedste veninde, Kits, bror.

Alex Averin er en rastløs fotojournalist og befinder sig aldrig alt for længe på ét sted - rejser derfor meget rundt i verden og tager billeder af verdens brændpunkter. Et eget ensomt liv, men det gør at han ikke ender med at føle sig fanget nogle steder. Altid på farten. Og da han bliver inviteret til sin søsters bryllup tvivler han meget på, at han kan gennemføre det uden at få lyst til at stikke af. For han lider nemlig af angstanfald og de kommer på de mest ubelejlige tidspunkter. Men det er hans søster, så selvfølgelig dukker han op. Men som han havde forudset så sker det der ikke må ske. De dumme angstanfald. Og det hjælper heller ikke på det at den charmerende Greer også er begyndt at fylde for meget i hans hoved og giver forvirrende følelser indeni.

Og da hun så spørger ham om, om ikke han vil hjælpe hende med, at imponere sin underviser og overtale ham til, at give hende lov til at tage det sidste fag der skal til for at hun kan blive uddannet, så kan Alex ikke sige nej. For det er et fotohold og da han selv er journalist, så burde det da ikke være så umulig en opgave. Men han havde ikke regnet med at hans status som berømt fotojournalist ville give han endnu flere forpligtelser i byen. Forpligtelser der ender med at være prisen for Greers plads iblandt de færdige studenter. Men er det en for dyr pris for ham? Er denne kvinde det værd? Og selvom hun måske er, vil han så overhovedet kunne klare det? Det betyder jo at han vil ende med at føle sig fanget. Eller vil det? Kunne de følelser han har for Greer måske være vendepunkter for ham? Og vil hun overhovedet have ham når hendes plan lykkedes? Og efterhånden som de lærer hinanden bedre at kende dukker der personlige hemmeligheder frem som måske er for stor en pille at sluge for den anden. Er de overhovedet stærke nok til at overvinde de udfordringer? Vil der overhovedet være en fremtid for den stille Greer og den rastløse Alex?

Min Goodreads rating:


Som fortalt tidligere i dette indlæg, så er jeg blevet ret stor fan af serier der er blevet bygget op som denne. Altså hvor man følger en gruppe venner, og hvor hver bog følger en enkelt fra gruppen men samtidig med stadig "møder de andre" i dem alle. Og når det så er lidt kærlighed blandt med humor, spænding og tragedier, så er jeg solgt. Og denne serie har virkelig overrasket mig. Jeg havde egentlig ikke de store forventninger til selve historien, men jeg gik faktisk hen og blev helt opslugt af den.

Så hvis I er til den slags bøger, så synes jeg helt klart at I skulle give denne en chance.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)