Mine køb i Juli 2020

Så er det blevet tid til at kigge tilbage på de ting jeg købte i Juli måned, og der er faktisk en del mere end det jeg kommer til at vise frem i dette indlæg. Men disse ting er mine favoritter og så er der lidt iblandt som jeg gerne vil tippe jer om. ;)

På en af mine handle-ture sammen med min ADD-veninde, faldt vi over nogle søde mini køletasker i Føtex. De havde dem i lidt forskellige farver, men den sorte talte mest til mig, så den endte jeg med at købe med hjem. Det er super praktisk at have sådan en med ned i haven eller ud på altanen med et lille køleelement i og så kan man holde sin drikkelse og snacks kolde. Og den ville også være perfekt i skoletasken hvis man havde brug for at holde sine ting kolde på denne årstid. Jeg har i hvert fald haft stor glæde af denne og så fylder den jo ingenting.

Jeg har tidligere købt disse grønne flasker fra eBay, men jeg ville gerne have et par stykker til håndsæbe i både køkken og badeværelse, så jeg bestilte to mere hjem. Prisen er dog steget, så nu tror jeg ikke at jeg skal have flere. *Hehe* I hvert fald ikke fra eBay. Men de er så flotte, og prisen viser hvor populære de er blevet, så jeg er åbenbart ikke den eneste der indretter med den smukke grønne farve. :P

Og nu vi taler om de grønne flasker, så valgte jeg faktisk at købe en håndsæbe og en shower gel hjem fra Søstrene Grene i grønne flasker. Disse er dog mere flaskegrønne end de mørkegrønne fra eBay, men de er super flotte! Især når man får fjernet mærkaterne (Som jeg har gjort på den I ser på billedet) og lader den grønne farve træde ekstra frem. De er simpelthen så fine og så dufter de ret godt. Det er deres "Sage Dawn" serie. Og i den serie bestilte jeg også en lille krops olie hjem fra dem, da jeg godt kunne bruge sådan en lille flaske til håndcreme når jeg får brugt olien op. :)

Jeg har længe været lidt træt af at mine falske vipper fylder så meget i alle deres små individuelle indpakninger, så da jeg så denne vippe opbevarings-palette fra Morphe så måtte jeg bare se om den kunne løse mit problem. Og det kan den! Jeg kunne dog sagtens bruge 10 stk mere, men de er altså ikke heeeelt så billige som jeg ville ønske at de var, så det blev kun til denne ene denne gang. Og den står så fint sammen med mine øjenskyggepaletter og fylder ikke i mine små kasser. Og nu hvor jeg kun har denne ene, så har jeg besluttet mig for at sætte mine mest brugte og favorit vipper i den.

Jeg fik også købt lidt bøger i denne måned, men det er kun den ene der er nået frem. Jeg fik blandt andet endelig købt den fjerde bog, "Kvadrantiderne", fra serien "Spektrum" af Nanna Foss. Hun har skiftet forlag, så det har været umuligt at få fingrene i denne bog, men hun lå heldigvis selv inde med nogen, så jeg fik lov til at købe en af hende. Dog vil der via forlag skiftet komme ændringer i bøgerne, forsiderne osv, så det er lidt trist. Men jeg håber dog alligevel at jeg kommer til at læse resten af hendes bøger når de bliver skrevet og udgivet. :) Men indtil da kan jeg da få læst de første 4 bøger i serien.

Sidst men ikke mindst, så fik jeg også købt lidt ansigtsmasker fra Zalando. Jeg har længe kigget efter nogen, og da jeg så disse så tog jeg chancen og bestilte dem hjem. Formen på dem så ud til at være det jeg gik efter, og så var der to sorte i pakken, så det var perfekt. Der er regnbuer på den ene og lidt tekst på den anden, hvilket er super fint. Der er også en lilla i pakken, som jeg nok ikke kommer til at bruge - medmindre jeg kan transformere den til noget der er mere min stil. Og så er der plads til at putte et filter i disse, så det er en kæmpe bonus. Nu skal jeg så bare have fundet nogen. Men de sidder altså super godt og dækker mere af ansigtet end så mange andre masker gør. Så jeg er fuld ud tilfreds med dette køb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)