Ødelagt ferie, praktik opstart og kreativt forskud på Efteråret og Julen

Som frygtet så gik mine to ugers Sommerferie på at slås med maleren og resultatet efter hendes andet forsøg er lige så slemt som efter det første. Men jeg gider ikke se på hende mere denne Sommer, så væggen må blive som den er lige pt. Og ja den bliver nok værre, men for fanden! Der er sku grænser for hvad man burde finde sig i og hvor meget tid man skal finde sig i at spilde på et menneske der er værre en Djævelen selv. Og nu er hverdagen startet op igen, så jeg kan ikke blive hjemme for at hun skal kunne komme ind. Og NEJ!!! Hun skal ikke rende rundt i mit hjem uden at jeg er der. Sidste gang hun var her, var jeg uopmærksom i 20-30 min da jeg snakkede med min søster i telefonen, og i den tid var hun inde og snuse rundt i soveværelset hvor hun IKKE havde noget at skulle lave. Hvordan ved jeg at hun var derinde? Well.. Der var maling på døren og på gulvet derinde, som stadig var ved at tørre - DERFOR!!!! Så den luske-so skal ikke være i mit hjem uden at jeg kan holde øje med hende. Så hun kan komme tilbage på et andet tidspunkt hvor jeg har overskud til at hun skal smadre min hverdag igen. Eller... Helst blive væk for ever. Og så må udlejer sende en der kan finde ud af at være maler eller sende en der kan sætte fliser op på den væg, for nu siger jeg sku stop!

Phew.. Okay... Må hellere få pulsen ned igen. Så hvad er der sket udover dét siden sidste update? Well.. Jeg har været i praktik i denne uge, og mine knæ er totalt smadret da mit "job" er at rende op og ned 100 gange for at hente varer på lageret (i kælderen) og sætte dem på plads i butikken. Great. Nok det værste der kunne ske. Og jeg skal først på sygehuset d. 30 December for at få knæene tjekket. Så jeg kan nå at blive invalid inden da med det jeg skal i praktikken. Såå.. Det er ikke ligefrem den bedste start. Men de er super flinke dernede og jeg kan få lov til at passe mig selv og tage den i mit eget tempo, men det med mine knæ gør mig sku nervøs. Men det er kommunen sku ligeglade med, så det skal nok ende med at gå helt galt før de får øjnene op for hvor alvorligt det er. Men sådan er det jo bare. Men nu har jeg lige en uges ferie mere i næste uge, og så er det igang igen.

På mine fridage har jeg forsøgt at få ordnet lidt kreative projekter, så jeg kan være på forkant med alt det som jeg har planlagt til Efteråret og Julen. Jeg ved godt at det er super tidligt, men jeg ved ikke om jeg overhovedet får tid til den slags når vi kommer dertil, så derfor er jeg allerede gået igang. Og der er stadig flere projekter som jeg skal have sat igang, så der kommer til at rode herhjemme det næste stykke tid. *Haha* Men jeg nyder at være igang med noget kreativt, så nu hvor jeg har tid, så er det bare med at udnytte det.

Det samme gælder læsning. Jeg forsøger at læse så meget som muligt lige pt, så jeg kan få skrevet lidt boganmeldelser her til bloggen. Og så jeg kan få plads til at genlæse lidt af mine gamle bøger og læse nogle af de nye jeg køber løbende. *Hehe* Og der ligger altså efterhånden mange i den bunke med bøger der skal læses. Men det er skønt at have bøger liggende. For det er i min læsning at jeg kan koble af fra alt lortet i hverdagen og de mørke tanker. Så det er skønt altid at have nye bøger liggende fremme. :)

Nå.. Det må vist være nok for den update denne gang. Nu vil jeg smide mig ned på langs og begynde på en ny bog. Og planlægge en status til Twitter - Jeg kan skisme fejre 12 år på Twitter i morgen! Hvor blev tiden lige af?! DAMN!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)