Anmeldelse af bog 1+2 i serien "Gudernes Krig" af Henriette Hesselholdt

Reklame for forlaget Tellerup og forfatter Henriette Hesselholdt - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Denne serie, "Gudernes Krig" af Henriette Hesselholdt, har jeg været super spændt på at komme igang med siden jeg så et opslag på Facebook og efterfølgende læste lidt om bøgerne. Handlingen lød super spændende og udsigten til at bog nr. 3 gerne skulle udkomme her til Efteråret gjorde at jeg virkelig gerne ville læse dem nu her. Så da jeg var så heldig at få dem tilsendt af den søde forfatter, så blev de straks skubbet frem i min TBR-bunke.

Jeg ville egentlig også gerne have lavet et par looks inspireret af forsiderne, men jeg har endnu ikke haft tid til det. Men det kan være at det kommer en dag. Who knows. Fortiderne er i hvert fald oplagte at blive inspireret af. ;) Men indtil da, så kan I læse anmeldelserne af de to første bøger her.

Guderne gør sig klar til at gå i krig mod hinanden, men det kræver at de får adgang til menneskes verden. De har brug for en avatar. Nogen befinder sig allerede iblandt menneskene, men der er stadig nogen som mangler at finde en villig vært. Og det skal helst foregå uden at nogen får mistanke om deres egentlige planer. Og den ene gudinde har nu fundet den perfekte avatar. En elver der villigt vil lade sig føre til templet i Serelia. Men det bliver en farefuld rejse. Ikke alle vil lade dette ske.

Gruppen der skal føre den udvalgte elver sikkert frem er en ung præstelærling, tre krigskammerater og en ung kvinde med en sort sjæl. Det er dog ikke en gruppe der er trygge ved hinanden. Hemmeligheder gør det svært at stole på hinandens hensigter og vil de kunne klare de fjender de støder på deres vej hvis ikke de ved hvor de har hinanden? Og er den ceremoni de er på vej mod overhovedet en de kan stå inde for?

Mørke hemmeligheder dukker op til overfladen og det ender med at splitte det hele fra hinanden. Kan de nu også stole på deres overordnede? Guderne? Folket i deres verden? Hinanden? Er Gudernes krig lige så meget en krig imellem de forskellige lande? Hvem er deres fjender og hvem er deres allierede? Det er noget de alle må finde ud af efterfølgende. For der bliver vendt op og ned på det hele.

De skal hver især ud på deres egen rejse for at finde ud af hvem de er og hvilken side de skal kæmpe på. Nye bekendtskaber skabes og det er ikke mindre farligt at rejse rundt i deres verden nu end det var før. Tværtimod. Fjender lurer rundt om alle hjørner og det bliver ikke uden tab. Der er større magter på spil og ingen kan vide sig sikre. Krigen skal stoppes. Eller vindes. Og de bliver nødt til at finde ud af hvad sandheden i hele dette kaos er. Finde et svar på hvorfor det hele er gået så galt. Hvorfor kan drager, elvere, trolde, vampyrer og mennesker ikke leve i fred og ro side om side? Hvorfor skal Guderne blande sig så meget i deres verden? Er de virkelig så magtsyge?

Det er en virkelig fascinerende verden Henriette har skabt i disse bøger, og de forskellige folkelag og magiske væsner er så spændende at læse om. At hun har så mange forskellige slags gør det super interessant at læse disse bøger. Der er dog stadig nogen væsner som vi ikke har hørt så meget om, men det håber jeg meget at vi får lov til i den næste og tredje bog i serien. Slutningen i anden bog giver i hvert fald anledning til at det er der vi starter op i den næste bog.

Jeg glæder mig meget og jeg er så glad for at der ikke er så forfærdeligt længe til at den udkommer. ;) Hvilket gør det oplagt for jer at nå at læse de to første nu - hvilket jeg i den grad kan anbefale jer at gøre. Så hvis I er til en god omgang fantasy, mystik, intriger og forbudt kærlighed, så læs denne serie. ;) Den har i hvert fald fået sneget sig ind iblandt mine favorit bøger.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)