Skøn afslutning på Sommerferien + Lidt stalker update

Endelig fik jeg mulighed for at holde ferie i min ferie. De to første uger af min Sommerferie blev jo ødelagt af den hjernedøde maler, men den sidste fik jeg endelig brugt på nogle hyggelige ting. Jeg kom ud på endnu en spontan strandtur og denne gang fik jeg iført mig badetøj så jeg ikke skulle hoppe i med alt mit tøj på. *Hehe* Og det var super hyggeligt. Og nu må vi se om vi kommer afsted i denne uge også. Kommer lidt an på humør og tja.. overskud. Men om ikke andet, så er det i hvert fald ikke sidste gang at vi tager afsted. Det er helt sikkert. :P

Derudover fik jeg slappet en masse af, ordnet lidt praktisk og så vandt jeg sku en stor bog præmie!

Og her ser I så bøgerne. Det er den skønne Sidsel Sander Mittet der har skrevet disse, og det var igennem hendes forlag at jeg vandt. Jeg har læst serien "Bjergtaget" og har bøgerne i forvejen, så den serie har min søster fået lov til at få. Men de to andre har jeg længe ville læse, men ikke fået taget mig sammen til at kontakte dem ang. Altså skrive til forlaget for at høre om jeg måtte læse og anmelde dem her på bloggen. Så det er sku ret heldigt at jeg så går hen og vinder dem. Og hold nu op hvor jeg glæder mig til at komme igang. Jeg har læst meget godt om dem, så det kan kun blive en fornøjelse. Og jeg elskede jo den anden serie, såå.. forventningerne er høje. ;)

Og det var så den uge. Virkelig hyggelig og god. Så langt fra hvad denne uge har været. Phew altså. Det har været lige det stik modsatte. Tirsdag skulle jeg starte op i praktik igen, men pga. den voldsomme varme havde jeg haft problemer med min psoriasis i nogle dage og det gik så galt i lysken Tirsdag morgen. Så meget at jeg ikke turde sætte mig op på min cykel og da slet ikke at skulle rende op og ned af trapper i de timer jeg skulle være dernede. Så jeg endte med at ligge herhjemme med smerter og være ret så handicappet. Ikke vildt fedt. Slet ikke. Men jeg kunne da heldigvis gå lidt rundt om Onsdagen hvor min bostøtte kiggede forbi.

Det var rart lige at se og snakke med hende igen, men damn.. Hun skulle selvfølgelig lige spørge ind til min stalker, som jeg så kunne fortælle at jeg ikke havde set noget til længe. Men.. med mit konstante uheld in mente hvad tror I så at der sker? Jeg ser ham igen. Og jeg fik mine bange anelser bekræftet. Den dag hvor det hele startede op igen lagde jeg mærke til hans t-shirt. Jeg troede at det var en Fynbus-trøje, men jeg så den ikke helt så godt, så jeg kunne ikke være 100% sikker, og det gjorde mig faktisk lidt utryg. Men i Onsdags sidder jeg så ude på altanen med en bog og der kører han så forbi i bussen. Hængende halvt ude af vinduet og er ved at køre over i den modsatte kørebane for at komme i kontakt med mig. Jeg nåede ikke at se nummeret på bussen, så jeg gik faktisk lidt i panik. Hvad nu hvis det var den bus jeg plejer at køre med? Well.. Dagen efter kører han så forbi i bussen igen. Denne gang så jeg hvilken det var og åndede lettet ud. Det var ikke "min" bus. MEN!!! Husk det med mit konstante uheld. Der går et par timer og han kommer forbi igen i bussen. I MIN FREAKING BUS!!!! Aih men for fanden da også!

Såå.. Jeg ser ikke specielt meget frem til at skulle på sygehuset senere på måneden. Eller.. jeg ser frem til at ses med Jeanette når jeg er færdig på OUH, men turen derind og hjem igen er på ingen måde en jeg ser frem til. Og da slet ikke hvis han ender med at være på arbejde den dag. Shit altså! Men jeg må gemme mig væk i solbriller, ansigtsmaske og smække hørebøfferne på så jeg kan forsøge at "gemme" mig lidt væk bagerst i bussen hvis det er.

Så I kan nok forestille jer at humøret ikke lige er det bedste i disse dage. Og dagen i dag startede også på den værst tænkelige måde. Jeg havde et møde med sagsbehandler og jobkonsulent i morges, men da jeg blev vækket med kvalme og opkast i morges meget meget meget tidligt så måtte jeg melde mig syg til det også i denne uge. For fanden hvor jeg hader at gøre det, men.. jeg turde simpelthen ikke at tage chancen og tage hjemmefra når det var så skidt. Så jeg fik dem overtalt til et telefon møde i stedet for. Så jeg har brugt det meste af dagen på at få det bedre og få bare lidt mad ned. Men hold da op hvor det tærer på energien. Så nu håber jeg bare på at weekenden bliver stille og afslappende og at jeg kan lade energien op igen så jeg er klar til i næste uge. Der står den nemlig på praktik, 2x60 års fødselsdag (Min mor og Cosmo fylder begge 60 år samme dag!) og opstart af kreative projekter til Efteråret og Julen. Jeg har fået købt gave til min mor, men jeg mangler stadig at finde på et eller andet til Cosmo. Jeg må se hvad jeg kan finde på.

Nå.. klokken er mange og jeg vil prøve at hoppe i seng og forhåbentlig få noget søvn. Jeg håber at I får en fantastisk weekend! ;) Har I nogle spændende planer?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)