Nyt bog køb: "The Hunger Games #0" + "The Twilight Saga #5"

Jeg har været stor fan af serierne "The Hunger Games" og "The Twilight Saga" i mange år efterhånden, og da jeg tidligere i år fandt ud af at der kom en ny bog i begge, så skrev jeg straks ned i kalenderen at de skulle bestilles hjem når jeg fik mulighed for det. Jeg forsøgte faktisk at få lov til at komme på anmelder listerne så jeg kunne anmelde dem her på bloggen igennem de forlag der udgiver dem herhjemme, men jeg var desværre ikke så heldig. Men men men.. Jeg er faktisk okay med at det ikke lykkedes, for nu har jeg kunne få dem hjem i Engelsk, som de andre bøger jeg har i serierne også er. Så jeg har kunne holde dem i ét sprog og det foretrækker jeg.

Bøgerne er købt hos Book Depository, og det har været en god førstehånds oplevelse. For det første så var bøgerne super billige og der var endda tilbud på begge da jeg bestilte dem. Så jeg har sparet rigtig mange penge på at købe dem hos dette site. Fantastisk!

Den første bog der udkom af disse to var "The Ballad of Songbirds and Snakes" af Suzanne Collins. Dette er den nyeste og fjerde bog i serien "The Hunger Games". Egentlig er det bog nr. 0 da det er en historie der foregår før de andre tre bøger. Så når jeg skal igang med at læse den, så tror jeg at jeg læser de tre andre igen bagefter. På den måde får jeg dem læst i den rigtige rækkefølge. :)

Den anden bog der udkom - og det var i starten af denne måned - var "Midnight Sun" af Stephenie Meyer. Dette er den nyeste og femte bog i serien "The Twilight Saga" og det er historien fortalt fra Edwards synspunkt. Så det er ikke en ny historie, men det er den samme bare fra et andet synspunkt. Det samme er blevet gjort med "Fifty Shades of Grey" og det elskede jeg! Så jeg er super glad for at vi nu har mulighed for at få Twilight-historien fra begge hovedpersoner fra serien. Og hvis det skulle blive 110% fuldendt, så kommer hun med serien set fra Jacobs synspunkt på et tidspunkt. Se dét ville være totalt epiq!!! Men nu må vi se. Jeg er i hvert fald super glad for at jeg nu har denne i min samling og nu kan komme igang med at læse den.

Det er totalt nostalgi at få disse to bøger hjem og hold da op hvor jeg glæder mig til at få dem begge læst. Og på et tidspunkt få begge serier genlæst med alle bøger efter hinanden i den rigtige rækkefølge. :) Er du også "The Hunger Games" og "The Twilight Saga" fan? Hvis ja, har du også fået købt bøgerne hjem? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)