Cilla Storm er tilbage - "Blå, blå efterårsbølger" af Christoffer Holst

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Christoffer Holst - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Så blev det endelig Efterår og det betyder også udgivelse af den nye "Cilla Storm" krimi af Christoffer Holst. Den første bog i serien, "Søde, røde Sommerdrømme", læste og anmeldte jeg tilbage i Maj og nu er det altså tid til at få anmeldt "Blå, blå efterårsbølger" som så er den næste bog i rækken.

Og min anmeldelse kan I læse her....

Cilla Storm har efter Sommerens uhyggelige hændelser valgt at skifte job. Det der krimi-halløj er virkelig gået hen og har vækket en speciel interesse hos hende. Og det har selvfølgelig også lidt at gøre med forholdet til den smukke og charmerende politimand, Adam, og hans mor - tidligere ansat hos politiet også, Rosie. Cilla kan altså nu kalde sig for kriminalreporter for en podcast som er blevet vældig populær i Sverige - "Blodspor".

Hendes veninde Rosie inviterer hende på spaophold på Bullholmen, som er den ø hvor de begge har et hyggeligt lille Sommerhus liggende, og hvor der i Sommers var sket alle de forfærdelige ting. Hun har nemlig vundet et ophold i en Facebook konkurrence. Og det kan Cilla da ikke sige nej til? Og hun trænger egentlig også til at komme lidt væk derhjemme fra. Hun ved ikke helt hvad det er som hun og Adam har sammen. Det virker som om at han ikke rigtig kan bestemme sig for om de skal være noget fast. Så hun vil have det hele lidt på afstand. Og det giver hende jo også en oplagt mulighed for at snuse lidt til en ny sag som hun skal skrive om til sit job.

Det er en gammel sag fra 1988 hvor en societystjerne ved navn Laila Damm forsvandt forløst. Sporene forsvinder på Bullholmen, og Cilla er fast besluttet på at finde ud af hvad der skete dengang. Og hvad der blev af de tvillinger som offeret menes at have været gravid med.

Det viser sig hurtigt at det bliver en kompliceret sag. For samtidig med at Cilla er igang med at finde spor, og et mord bliver begået på spahotellet, så er der to kvinder med tilknytning til hinanden som er dybt involveret i den gamle sag og nu også det nye mord. Men hvordan passer disse to kvinder ind i dette? Hvad skete der dengang i 1988? Den uhyggelige hemmelighed bliver langsomt afsløret og det er risikabelt for Cilla at blande sig i politiets arbejde. Men hun kan ikke stoppe nu. Sandheden skal frem. Men vil det betyde at hun mister forholdet til Adam? Bliver hendes indblanden i denne sag det sidste der skal til for at han skubber hende helt væk?

Som jeg også skrev i mit første indlæg med anmeldelsen af den første bog i denne serie, så er jeg blevet helt vildt forelsket i Christoffer Holsts krimier. Jeg har dog kun læst to, men jeg er fan. Kæmpe fan. Det er så skønne og dramatiske historier og så elsker jeg, at det er nogle små hurtige romaner, som man kan læse over et par dage hvor der skal hyggelæses lidt.

Der er en god kombination af krimi, mystik, drama, kærlighed og humor og jeg kan ikke anbefale disse bøger nok. Jeg håber virkelig at der kommer flere bøger i denne serie. I need more! ;)

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)