Årets sidste ReadAThon skydes igang i dag

De sidste par dage har jeg fået ordnet en masse praktisk, så jeg slet ikke skulle tænke på andet i dag end at gøre mig klar til en hel weekend med hygge. Rengøringen og tøjvask blev ordnet i Torsdags og i går fik jeg handlet ind til hele weekenden og fik klargjort de sidste ting til i dag. Så nu er jeg 100% klar til en masse læsning og putten med Cosmo.

Døren er låst og mobilen er sat på lydløs så jeg ikke bliver forstyrret. De sidste mange gange er jeg blevet ringet op hele tiden og bedt om tjenester, men denne weekend er der lukket for min service. I denne weekend skal den stå på "Mig, mig, mig, bøger, hygge og atter mig". Alt andet kan vente til i næste uge. Og jeg har brug for at koble af og skubbe hverdagen til side. På Mandag står den nemlig på hospitaltbesøg og møder og så er der længe til den næste periode med fred og afslapning. Så det er fandens vigtigt at jeg får lukket helt ned i disse dage. Jeg vil IKKE forstyrres!

Jeg havde lidt håbet at jeg var blevet færdig med at læse den bog jeg er igang med lige nu, så jeg kunne starte med en ny i dag, men jeg har simpelthen haft så travlt i denne uge, så jeg har slet ikke haft tid og mulighed for at læse den færdig. Så jeg fortsætter med at læse den og så skal jeg igang med "The Graveyard Book" af Neil Gaiman. Den perfekte bog til denne måned og en hyggelig lille bog til ReadAThon. Så forhåbentlig får jeg også den læst i løbet af weekenden. :)

Og nu tror jeg faktisk bare at jeg vil finde snacks og drikkelse frem og så vil jeg så småt begynde at gøre mig klar under tæppet. Hvis du deltager i weekenden, så vil jeg ønske dig en god læse-weekend og jeg håber virkelig at du får hygget en masse. God ReadAThon alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)